Games / DVD's

Vaiana op dvd

 
Walt Disney Animation Studios’ Vaiana draait nog in diverse bioscopen, maar de dvd en Bluray zijn er ook al. Wij zijn groot fan van deze animatiefilm over de dappere Vaiana en zagen de film al twee keer in de bios. En nu wordt de  dvd al bijna grijs gedraaid thuis. Hoe dat komt? Het avontuur is spannend, grappig en lief maar vooral ook vinden wij de muziek schitterend. Pien van 8 jaar zingt uit volle borst mee.
Zeevaarders
Het verhaal gaat als volgt: de mooie Vaiana wordt als kind al aangetrokken door de zee. Haar missie is al snel duidelijk: de oceaan over zeilen en de eeuwenoude tradities van haar voorouders, de grootste zeevaarders van Oceanië, herstellen. Zij moet een amulet terugbrengen en gaat op avontuur door de zeilen te hijsen. De gekke haan gaat als verstekeling mee aan boord en zorgt voor hilariteit. Vaiana wordt beschermd door de zee, maar spoelt toch aan op een eiland… waar zij de halfgod Maui vindt. Een grote man vol bewegende tattoos. Samen zeilen zij de oceaan over op een waanzinnig avontuur.
 

AFGELOPEN - Wil jij de dvd Vaiana ook graag hebben?
Doe dan mee met de winactie…
 
Gaaf om te weten:
De Hawaiiaanse Auli ̒ i Cravalho had in eerste instantie geen auditie gedaan voor de rol van Vaiana. De uit Hawaii-afkomstige casting director herkende haar aan de hand van een zang optreden dat Auli ̒ i had ingestuurd ter gelegenheid van een fundraiser/talentenjacht en vroeg haar om langs te komen om auditie te komen doen voor de film. Drie rondes en een bezoek aan Burbank, Californië later, kreeg ze de hoofdrol, door haar natuurlijke talent.
 
Wil jij de dvd ook graag zien?
Noteer dan voor 3 mei 2017 wie ons favoriete Nederlandse Vaiana-liedje 'ooit zal ik gaan' heeft gezongen.
 
De dvd is verzonden aan A. de Witte in Amsterdam.