Games / DVD's

Alvin and the Chipmunks 3 op DVD

altalt

De Blu-ray en dvd van Alvin and the Chipmunks 3 ligt bijna in de winkels… Vanaf 25 april is het zo ver. Maarreh, wij hebben ‘m al gezien. En de film is echt waanzinnig lachen. Ik moet bekennen dat ik deel 1 en 2 niet heb gezien… tenminste ik neem aan dat die er zijn als dit 3 is. Anyway, het is gewoon een gaaf avontuur met drukke, driftige, lieve, schattige, stoute, aandoenlijke, ondeugende en grappige getekende eekhoorntjes in een echte film.

Het verhaal in een notendop:

Tijdens een vakantie aan boord van een cruiseschip halen Alvin, Simon, Theodore en de Chipettes hun gebruikelijke streken uit en maken van het schip één grote speelplaats … totdat ze met een vlieger van boord waaien en op een onbewoond eiland terechtkomen. Tja, dan begint het avontuur eigenlijk pas echt. En juist dat, moet je lekker zelf gaan bekijken!

Bekende Nederlandse stemmen
Ook gaaf om te weten. De Chipmunks en de Chipettes hebben bekende stemmen, uit de Nederlandse showbizz. Zanger Thomas Berge in de rol van Dave, acteur en presentator Levi van Kempen in de rol van Alvin en de meidengroep Djumbo als de stemmen van de Chipettes.