Gaaf voor Kinderen

Glad, zacht en stralend...

De experts van Decléor kennen de essentie van een gezonde zomerproof huid en vertalen deze expertise naar een lijn van unieke lichaamsbehandelingen. Alle producten van deze nieuwe Body Beautiful Operation lijn zijn gecreëerd uit aromatische ingrediënten, die zorgen voor een krachtige formule met een verkwikkende uitwerking op het lichaam. Essentiële olie van kruidnagel en het actieve fresia extract dringen diep door in de huid. Deze natuurlijke ingrediënten zorgen voor vertraging van de haargroei en vermindering van de zichtbare onregelmatigheden. De uiteindelijk superzachte huid en gouden gloed zijn te danken aan de essentiële olie van magnolia en het vanille extract uit Tahiti. Hydrateren, verzachten en beschermen zijn de drie stappen van de nieuwe Decléor lichaamsbehandelingen voor het garanderen van een gladde huid en glanzende gouden zomerteint. 

Exfoliëren kun je leren!

Een goede voorbereiding is het halve werk! Dit blijkt ook uit de eeuwenoude beautygeheimen van Cleopatra, waarbij dode huidcellen van het huidoppervlak worden verwijderd. Het resultaat is een huid die er meteen frisser uitziet. De experts van Decléor tillen dit beautyritueel naar een hoger niveau met de Crème exfoliante peau neuve. Deze exfoliërende bodycrème helpt de dode huidcellen te verwijderen en werkt preventief op ingegroeide haartjes. De essentiële olie van moerasbloemzaad zorgt voor een hydraterend effect, terwijl de natuurlijke mix van zoete amandelen en Aloë Vera de huid verzachten en kalmeren. De huidstructuur wordt verfijnd voor een frisse gezonde huid, die goed voorbereid is om eenvoudiger te harsen.

Benen hebben vaak veel te verduren, vooral in de zomer! Scheren, waxen of harsen, de huid wordt steeds kwetsbaarder door al dat ontharen. Decléor geeft je benen een boost met de nieuwe Gel Double action post-épilation anti-repousse & hydratant. Deze verfrissende gel bevat een geurig Fresia extract, die in combinatie met de essentiële olie van kruidnagel zorgt voor vertraging van de haardgroei. De zuivere Aloë Vera heeft een verzachtende en hydraterende werking. Je benen voelen direct ontspannen aan en hebben een easy breasy fris gevoel. Het resultaat: prachtige benen de hele zomer lang!

De natuur op zijn best! Decléor laat je zomerse teint extra stralen met de Système corps Hâle progressif hydratant. Deze verzorgende bodycrème met actieve ingrediënten uit de narcisbol behoudt de natuurlijke kleur en verlengt de jeugdigheid van de huid. Door de luchtige textuur wordt de hydraterende en mooi makende milk direct door de huid opgenomen. Een formule van sensuele essentiële olie van de magnolia en extracten van vanille uit Tahiti beschermen de huid tegen invloeden van buitenaf. Uren zonnebaden is vanaf nu overbodig, met deze nieuwe bodycrème kom je stralend de zomer door met een egale en natuurlijke, gouden teint!