Gaaf voor Kinderen

Kind- en moedervriendelijke adresjes

De stad in met de kids... het is soms een hele uitdaging. Vind ik! Want okay, shoppen met mama is best even (een half uurtje ofzo) leuk, maar daarna willen mijn kids echt wat anders doen. Geen kleding meer passen, maar even van een glijbaan roetsjen of een glaasje limo drinken. In de praktijk vind ik het dan best lastig om een kindvriendelijk koffietentje of restaurant te vinden. Laat staan toen de kids jonger waren of nog in mijn buik zaten om een goede babywinkels of opvang te vinden.

Geboorte

Dat vond oprichtster van Citymom, Bettina Neseker kennelijk ook: “Toen ik eind 2011 zwanger was, kwam ik in de voor mij nieuwe wereld van moeders (to be). Ik woonde al 12 jaar in Amsterdam maar had geen idee waar de crèches in mijn buurt zaten of waar ik een goede zwangerschapscursus kon volgen. Lange internetzoektochten verder was ik nog steeds niet veel wijzer maar wel een idee rijker. Mijn zwangerschap leverde een prachtige dochter op en was de geboorte van het idee voor Citymom.nl.” In Amsterdam, wel te verstaan. Ik hoop dus stiekem dat de site heel snel gaat uitbreiden naar andere gave steden.

Ik vind nu op Citymom.nl de beste crèches en zwangerschapsadresjes, maar ook hotspots voor kinderfeestjes, speeltuinen, zorgcentra, winkeltjes, verborgen plekken en nog veel meer. Citymom.nl kent de stad van binnen en van buiten. En zette al die handige kind- en moedervriendelijke adresjes op een rij.