Creatief

Lichtgevend tekenen

Je kent ze vast van vroeger: de bordjes waarop je met een speciale stift zwarte lijnen kunt tekenen… kunt wissen… en weer eindeloos nieuwe ontwerpen kunt maken. Super voor kinderen!
Hierop voortbordurend lanceert Cocomelon de Glow Pad. Yes, precies zoals de naam zegt: een lichtgevend tekenbord.


Geeft licht
We mogen van Bot-i de Cocomelon Glow Pad testen. Dat doen we met plezier, dus eerst bestuderen we de verpakking. Duidelijk: de tekenpad is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar én je hebt 3 AAA batterijen nodig. Ai, dat is bij ons thuis toch altijd even een dingetje hoor. De juiste batterijen in huis hebben.
Dus, na het plaatsen van de batterijen drukken we eerst eens op de knop op de pad. Cool, er gaat een groen lampje branden. Drukken we nog een keer, dan verschijnt de kleur geel, of blauw, of rood. En opeens gaat het nog knipperend van kleur veranderen ook. We pakken de handleiding er toch eens bij. Hierin staat uitgelegd dat je door te drukken op de knop de lichtfunctie aanzet. Maar ook, dat je eerst met de speciale, bijgeleverde blauwe en roze stif op de pad tekent.


We teken wat af. Een bloem, een auto, een boom. Met één druk op de knop geeft alles licht. Wauw!
Cocomelon
Met het schoonmaakdoekje veeg je zo de stift weer van het tekenbord. Op naar de volgende creatieve uitspatting. De ohhhs en aahhhs vliegen hier thuis om de oren als we de glow pad in een donkere badkamer licht laten geven. Mooi.
De tekenpad is ideaal om mee te nemen, bijvoorbeeld op reis. Je kunt heel veel verschillende tekeningen maken en weer wegvegen. Op naar de volgende tekening. Wij merkten wel dat als je de tekening wat langer (een uur ofzo) laat staan, dat de stift iets moeilijker te verwijderen is.


Maar verder vinden wij de Cocomelon Glow Pad Gaaf voor Kinderen. En dat schrijven we ook op het tekenbord. Hier worden we vrolijk van. Van al die verschillende kleuren licht waardoor je tekening prachtig oplicht.
Oh en Cocomelon is ook nog eens een YouTube kanaal waar je leuke en leerzame video’s, liedjes en animaties kunt zien.