Creatief

Vrolijke ballonnen maken

Toen wij die grappige ballonnen van een schaap en kuiken zagen, gevuld met confetti wilden wij ook graag zo’n vrolijkerd. Je kunt de creatieve ballonnen van boerderijdieren maken met een Stuff-A-Loons Navulpakket. Aha, een navulpakket… dat betekent dus dat je eerst een Maker Station nodig hebt.


Stuff-A-Mals
Okay, een Stuff-A-Loons Maker Station aangeschaft, met een extra pakket Boerderijdieren… aan de slag! We gaan op een innovatieve manier zelf een ballon vullen met vrolijkheid.
Alles ligt bij de hand, van glitterzakjes, confetti, pom poms, gekruld lint, kartonnen versiering, nog meer confetti en boerderijdieren standaarden. Nu pakken we een transparante ballon. Niet zomaar één, maar een speciaal ontwikkelde ballonnen voor Stuff-A-Loons.

Dolle dierenboel
Met de Maker Station gaan we de ballon opblazen en vervolgens vullen met alle voorgenoemde spulletjes. We maken er een dolle dierenboel van. De confetti in de ballon brengt ons aan het lachen, want even schudden met de ballon en het lijkt op zo’n sneeuwbol.
Daarna gaan we sluiten we de ballon met een clips af en is het nog een kwestie van de buitenkant versieren. We gaan helemaal los met kartonnen oren, haren en een snavel.

Dan nog de plakkers en krullint en ons creatieve Stuff-A-Mals dier is af. Yeahhh, wat gaaf.

Een superleuke ballon om op je kamer neer te zetten.
Er zijn diverse navulpakketten dus je kunt nog veel meer ballonnen versieren.

Wij vinden de Stuff-A-Loons gaaf. Lijkt het jou ook tof? Lees dan verder>>>

Wil je zelf een Stuff-A-Loons Maker Station aanschaffen, ze zijn o.a. te koop bij Bol.com.

Overweeg je het product aan te schaffen, klik dan op onze link naar Bol.com. GaafvoorKinderen maakt gebruik van bol.com affiliate links. Als jij dus op één van de links klikt, dan krijgen wij daar mogelijk een percentage commissie over. Het kost jou niets extra!