Creatief

Creatief aan de slag met Cut It Out!

Wij testen het nieuwe product Cut It Out wat in het voorjaar 2017 door BOTI Europe Bv is gelanceerd. Een starterset met een paar extra stiften.
Om precies te weten wat we moeten doen lezen we de instructies – met tekst en plaatjes – goed. Het lijkt even lastig want je pakt de stift en daar draai je de magische wartel over. Je krijgt dan een bijzonder mesje en dat is een stuk veiliger dan een schaar. Het lukt meteen. Nu kiezen we een voorgedrukte afbeelding in het gekleurde papier. We starten, net als in de instructies van Cut It Out!, met een ijsje op een stokje.

Magisch mes
Eerst leggen we de blauwe snijmat klaar, dan pakken we de projectbladen er bij, we maken met de wartel (ook wel het magische mes) en de stift ons nieuwe gereedschap. En dan… simpel en snel snijden we het ijsstokje uit het papier, en daarna het ijsje. Met de bijgeleverde lijmstift maken we de twee gekleurde papieren aan elkaar, en klaar is ons ijsje. Nu kunnen we nog gaan kleuren en versieren.

Wij vinden het een leuke en nieuwe manier om lekker (en veilig) creatief aan de slag te gaan.

 

AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen mag een starterset Cut It Out! weggeven.


Wil jij ook  op magische wijze kleuren, snijden en creëren?
Dat kan met de starterset van Cut It Out!

Op Facebook.com/CutItOutNL staan veel leuke voorbeelden om creatief aan de slag te gaan en er is ook een filmpje te zien.

Wil jij graag aan de slag met Cut It Out!

Vul dan voor 28 mei 2017 je gegevens in op het formulier en omschrijf welk figuur jij zou willen creëren.

Als je het online wilt kopen kun je hier klikken.