Creatief

Van puzzel tot gebruiksvoorwerp

Wij ontvingen dit berichtje: “Houdt jouw dochter ook zo van knutselen en puzzelen? Verras haar dan eens met het nieuwe Girly Girl van Ravensburger. Met deze unieke 3D puzzels maak je met gebogen, platte en opvouwbare puzzelstukjes een prachtige vaas, juwelenboom, pennenbakje of opbergdoos die iedere meidenkamer een coole look geeft.” Benieuwd als wij zijn testen we het pennenbakje.
3D puzzelen
Wij hebben nog niet eerder een puzzel in 3D gemaakt, dus het is een klein uitzoekklusje. Het lijkt heel eenvoudig met cijfertjes en pijltje op de achterkant van de puzzelstukjes. De onderste ring met nummers onder de tien is zo gelegd, maar daarna is het even iets lastiger. Even inderdaad, want de 8-jarige knutseldame vindt al snel een oplossing. Ze wil zo graag het paardenbakje in elkaar zetten met de 54 puzzelstukjes dat ze de 3D puzzeltechniek snel leert. Met de paarse, plastic ring wordt het ronde pennenbakje stevig. Ze zet er pennen en stiften in en het paarden pennenbakje staat te stralen op haar bureau. Het resultaat: Gaaf!
AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen mag een 3D puzzel uit de Girly Girl weggeven!

De 3D puzzels uit de Girly Girl lijn zijn een leuke uitdaging voor meiden vanaf zo’n 7 tot 9 jaar. Daarbij kunnen ze hun gemaakte puzzel ook nog eens echt gaan gebruiken! Van puzzel tot gebruiksvoorwerp dus… De precies passende kunststof puzzelstukjes zorgen dan ook voor een perfecte stabiliteit. En… dat zonder lijm! Zelfs de puzzelvaas kun je vol laten lopen met water en gewoon gebruiken.
Een betaalbaar en origineel cadeau voor een kinderverjaardag.
Win een 3D puzzel pennenbakje
Vul voor 5 januari 2017 op het formulier de link in van het pennenbakje wat jij graag zou willen winnen.
Je vindt alle Girly Girl 3D puzzels via deze link.
 
Benieuwd naar de 3D puzzel vaas? Je vindt ze hier.
 

De pakketjes zijn onderweg naar de winnaars in Berkel en Rodenrijs en Heesch.