Creatief

Iedereen een knutselheld met Totum

Vind jij knutselen ook zo gaaf? Maak dan snel kennis met het vernieuwde Totum. Dit creatieve knutselmerk bestaat al 20 jaar en heeft onlangs haar assortiment flink uitgebreid en de verpakkingen een gave make-over gegeven. Of je nou graag stoere voertuigen bouwt met Construxions, creaties maakt met strijkkralen, nachtlampjes wilt versieren met My Dreamlights, of samen met je vriendinnen gave armbandjes wilt maken met bijvoorbeeld Friends of Buttoni. Het assortiment biedt voor ieder wat wils. En ook belangrijk: alles is uitgebreid getest en dus veilig.
Tess en Tom
Sinds kort prijken er op de vrolijke knutseldoosjes twee vrolijke knutselhelden: Totum Tess en Totum Tom. Samen vormen zij het Totum Team, beleven ze vrolijke en spannende knutselavonturen en staan ze paraat voor kinderen die soms wel wat knutselhulp kunnen gebruiken. Het Totum Team heeft maar een motto: iedereen is een knutselheld! Benieuwd wat ze allemaal meemaken? Bezoek dan gauw de Facebook-pagina van Totum.


Knutselen met Frozen en Paw Patrol
Naast de eigen lijn Totum Creativity voert het merk ook een aantal bekende licentielijnen als Frozen, Paw Patrol, Woezel & Pip, Disney Princess en binnenkort Finding Dory, Secret Life of Pets en Trolls. Met zoveel leuks is het maar moeilijk om uitgeknutseld te raken met Totum.