Gaaf voor Kinderen

Welkom bij Gaaf voor Kinderen

OK K.O Let’s be Heroes op het Cinekid festival

In de herfstvakantie vindt het Cinekid Festival voor de jeugd (4-14 jaar) weer plaats op zowel het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam als in ruim 35 filmtheaters in Nederland. Tijdens dit unieke evenement kun je heerlijk naar heel veel films kijken maar er zijn ook workshops en masterclasses voor de kids. Er worden gemiddeld 150 bijzondere films en tv-programma’s getoond, maar je kunt in de weer met het creëren van de meest innovatieve tools, games, installaties en apps, de grootste digitale speeltuin van de wereld: het MediaLab.
Heldendaden
Op 24 oktober is de première van de nieuwe interactieve serie OK K.O Let’s be Heroes op het Cinekid festival. Deze nieuwe serie bestaat niet alleen uit afleveringen, maar ook uit een app en als console en pc-game. De serie volgt de heldendaden van een jongen, K.O.
De serie is ontwikkeld werd op basis van een pilot die een deel uit maakte van Cartoon Networks Emmy Award-winnende kortfilmprogramma. 

AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen mag 2 x 2 kaarten weggeven! 
Wil jij naar de première van OK K. O Let’s be Heroes op het Cinekid festival op 24 oktober 2017?
Check dan de winactie:
 
 
De prijswinnaars mogen naar de première, maar ook naar de vrije toegang activiteiten die op het Cinekid terrein plaats vinden.
 
Maak kans op 2 kaarten!
 
Vul voor 1 oktober 2017 in waarom jij graag naar deze première van OK K.O Let’s be Heroes wilt.
 

Winanar: A. Flikweert uit Amsterdam.