Gaaf voor Kinderen

Welkom bij Gaaf voor Kinderen

Beleef de magie van vriendschap!

My Little Pony zoekt altijd naar nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. Samen eindeloos spelen, en knuffelen. Dát kan met de interactieve Pony knuffel. De lieve paarse Flurryheart is een baby prinsesje waar je mee kunt praten, zingen en natuurlijk veel kunt knuffelen. Wat wij bijzonder aan haar vinden? De lichtgevende hoorn. Hieraan kun je zien hoe zij zich voelt. Schattig!
My Little Pony
Stel je toch voor dat jij voor deze Baby Princess Flurryheart van My Little Pony mag gaan zorgen! Als je in haar hoefje knijpt, stelt ze zich even voor en als je haar buikje kietelt, lacht ze zo lief. Aan de kleur van haar hoorn kan je zien hoe ze zich voelt. Schudt de rammelaar en je zult zien dat Flurryheart heel veel van je houdt en gezellig met je kwebbelt. En als je zingt, zingt ze mee. Krijgt ze trek? Met het flesje is haar buikje zo weer gevuld. 
AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen geeft de Baby Princess Flurryheart weg.
 
In de Nederlandstalige My Little Pony Friendship Celebration App kan je veel spelletjes ontdekken. Hiervoor hoef je alleen maar even de code op je Pony te scannen. Kleine My Little Pony fans kunnen ook veilig en gratis online spelen op www.MLPClub.nl.

Lees nog meer over deze Baby Princess Flurryheart en bekijk de video door hier te klikken.
Maak kans op deze lieve pony!
Vraag: Wat is de prijs voor deze My Little Pony Baby Princess Flurryheart?
Noteer dit, samen met een leuk verhaaltje waarom jij Flurryheart zo schattig zou vinden, op het formulier.
 

De winnares heet Y. Bonewald en woont in Eindhoven.