Gaaf voor Kinderen

Welkom bij Gaaf voor Kinderen

Star Wars naspelen

De écht Star Wars-fans weten natuurlijk dat de ‘tussenfilm’ Rogue One sinds half december in de bios draait. Yesss. Tijd om weer heel veel Star Wars-momenten na te spelen. En reken maar dat er waanzinnig speelgoed is verschenen na de zevende episode van STAR WARS: THE FORCE AWAKENS. Die filmhappening van afgelopen jaar betekende ook de release van een nieuwe  collectie Star Wars speelgoed met de nieuwe characters, blasters, lightsabers  en voertuigen uit de film.
Star Wars Blast Tech Lightsaber
Met de lichtgevende Blast Tech Lightsaber van Star Wars maak je zeker indruk op je vrienden! De Lightsaber kan licht geven en er komt ook nog eens een indrukwekkend geluid uit. Bovendien kan de Blast Tech Lightsaber bij het handvat Nerf darts afvuren. Daarbij is de Blast Tech Lightsaber onderdeel van de Bladebuilders (net als de Spinning Lightsaber), waarbij alle onderdelen te combineren zijn, ook met de andere Bladebuilders lightsabers.  Let the game begin.
AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen mag van Hasbro een Blast Tech Lightsaber van Star Wars weggeven.
Star Wars - May the Force stay with you!
 
Dit najaar kwam speelgoedfabrikant Hasbro weer met nieuwe Star Wars items gebaseerd op de populairste filmreeks allertijden: met lightsabers en een unieke Darth Vader Voice ChangerHelmet, waarmee je het universum de stuipen op het lijf jaagt.

Wij geven een Lightsaber weg, en wel de Star Wars Blast Tech Lightsaber.
Bekijk de enorme collectie Star Wars speelgoed op Hasbro.com.
Noteer voor 20 december 2016 op het formulier de naam van een voertuig van Star Wars speelgoed.

 

De gelukkige winnaars heet T. Knol in Bakkeveen.