Gaaf voor Kinderen

Welkom bij Gaaf voor Kinderen

Lekker draagbaar én leuk: LoveStation22

“Wauw, wat een gave jumpsuit!”, zegt Pien (7 jaar) als we langs de kleurrijke meisjeskleding van LoveStation22 scrollen en bij Jumpsuit Abigail zijn beland. Als moeder stuur ik stiekem aan op een jurkje. Daar houd ik zelf zo van en het staat haar zo goed. Even komt Pien nog in de verleiding voor een zwart met wit gestreepte jurk met gekleurde parrots (Jurk Ava) maar ze wil toch echt die jumpsuit. Klikker de klik en de mint/turquoise jumpsuit is besteld.
Over het Nederlandse kledingmerk
Wij shopten al eerder kleding bij het hippe Nederlandse kledingmerk voor avontuurlijke meisjes tussen de 4 en 12 jaar: LoveStation22. Vooral omdat het zo’n vrolijk merk is, met heel vaak een dier in de hoofdrol (dus als print op de kleding). Daarnaast blijft de kwaliteit, ook na heel veel keer wassen, hartstikke goed. Lekker comfortabel en mooi van model. Wat wil een moeder nog meer… Inderdaad, ieder seizoen wel iets gaafs bestellen in deze webshop. En dat wil de kleine fashionista ook wel. De collectie wordt continu met verrassend mooie kleding aangevuld, dus wij kunnen hier altijd terecht.

 

Over deze jumpsuit
Plof, de plastic envelop van LoveStation22 valt in de brievenbus. Voorzichtig knippen wij het plastic open (het blijft hierdoor wel schoon en goed verpakt). Yes, daar komt een prachtige kleur mint tevoorschijn. Trots houdt Pien de aanwinst omhoog en gaat passen. Opvallend is de zwart/witte ceintuur en de applicatie in zwart/wit van sterren en strepen. Die strepen komen in de huidige collectie van LoveStation22 in vrijwel ieder kledingstuk terug. Wij houden er van en in deze detaillering in de jumpsuit staat het top en komt die streep ook nog eens terug in de ceintuur. Pien zit net tussen twee maten in, dus de jumpsuit valt ietsjes groot, maar is goed op te vangen met die ceintuur. Aan de bovenzijde van dit mouwloze model zit het elastiek keurig om haar borst. We doen het zwart met witte koordje om haar hals en het staat prachtig. Het voelt voor haar ook iets veiliger, in de zin van, dat het niet afzakt. De stof valt comfortabel soepel om haar heen en stretcht licht (5% elasthan en 95% katoen). Kortom, Abigail valt in de smaak. Pien over haar jumpsuit: “De kleur is heel mooi. Een beetje groen of turquoise-achtig. Die (zee)sterren aan de zijkant zien er mooi uit. Maar wat ik het mooist vind, is de bovenkant. Geen mouw, maar best sexy met een koordje. Dat is trouwens wel even wennen om geen mouw te hebben en het elastiek voel ik een beetje onder mijn arm. De stof voelt verder lekker zacht, vooral om mijn benen. Ik ben heel blij met deze stoere jumpsuit!”


Verder goed om te weten: met je aankoop steun je het Wereld Natuur Fonds! LoveStation22 doneert per verkocht kledingstuk 1 euro aan WNF. Dat vinden wij een heel mooie gebaar.
Oh, die maxidress in de webshop vinden wij ook gaaf voor Pien! Voor de volgende keer… al zal het ons niet verbazen als er dan nóg meer moois in de webshop hangt.