Gaaf voor Kinderen

Hans & Grietje De Musical

Wij genieten keer op keer van de sprookjesmusicals van Van Hoorne Entertainment.
Ons bezoek aan Rapunzel en Roodkapje was een succes. Vooraf, want dochter Pien gaat altijd verkleed naar de familievoorstelling. En tijdens de musicals is het genieten van de muziek, de teksten, de kostuums en de acteurs.
Reikhalzend kijken we uit naar Fien en Titus, wat een hilarisch tovenaars-stel. Titus, gespeeld door Michael van Hoorne, krijgt het bij iedere voorstelling die wij zien wel voor elkaar om iets grappigs te improviseren en zijn medespelers (en de ouders in de zaal) aan het lachen te krijgen.
Nu ook bij Hans & Grietjes De Musical kreeg hij dat weer voor elkaar. Ge-wel-dig!
 
 

Betoverende sprookjesmusical
Dat de sprookjesmusicals bij veel gezinnen in de smaak vallen, blijkt wel want Hans & Grietje De Musical is het tiende sprookje van de producent.
Het verhaal van Hans en Grietje is natuurlijk bekend en is door Van Hoorne weer op een fantastische manier bewerkt. Geen vingers of stokjes door de tralies bij het Knibbel Knabbel snoephuisje, maar Fien (tja, zij is ook wel een beetje een boze heks) wil kindertranen in een flesje van Hans hebben. Grietjes, maar ook de lieve, grappige Titus, zorgt er voor dat daar een stokje voor wordt gestoken.

Wij hebben een ruim uur zitten genieten van de betoverende sprookjesmusical Hans & Grietje! Een supergezellige familievoorstelling waarbij het je vast niet gaat lukken om stil op je stoel te blijven zitten. En het fijne, dat hoeft ook niet. 
 
Meer informatie over de voorstelling:
De rol van Grietje wordt gespeeld door Janouk Kelderman, die bekend werd als presentatrice Keet! bij RTL Telekids.

Janouk Kelderman (Grietje dus) en haar tegenspeler Stijn Mac Gillavry (als Hans) vullen elkaar naadloos aan in hun muzikaal toneelspel als broer en zus.

 “We maken ondertussen al 10 jaar sprookjesmusicals. Meer dan 1 miljoen mensen hebben dit kindertheaterformat bezocht en om dan van alle kanten te horen dat het weer beter is, dat is echt te gek! Mensen hebben genoten en daar doen we het voor.”, aldus producent en acteur Michael van Hoorne.

De hele tour zullen de spelers na de voorstelling te zien zijn in de theaterfoyer voor een meet & greet en Sprookjesafterparty. Eén van de herkenbare en unieke onderdelen van de Van Hoorne Entertainment-voorstellingen.

Hans & Grietje De Musical is tot en met 17 juni 2018 in meer dan 120 theaters te zien door heel Nederland. Meer informatie over de voorstelling: www.VanHoorne.com/HansenGrietje