Lifestyle

Zonnebril voor jonge kinderen

Kinderogen, ja daar ben je natuurlijk zuinig op. Dus... op zoek naar een geschikte zonnebril voor jonge kinderen.

Bij het merk IZIPIZI's hebben ze goede glazen en ook nog eens leuke modellen kinderbrillen. Nieuw in 2023 is het #C model voor kinderen. 

Het #C montuur
Zes jaar na de lancering van de bestseller, de #D, heeft het Parijse merk IZIPIZI de collectie uitgebreid met de #C. Het is een variatie op het iconische IZIPIZI model met dezelfde naam voor volwassenen.
Deze zonnebril voor kinderen is unisex en is beschikbaar in drie maten: Baby, Kids en Kids+. Zo kun je de ogen van kinderen vanaf de geboorte tot vijf jaar beschermen.

Het dikkere #C montuur maakt de bril retro, maar tegelijkertijd trendy waardoor je kleine er stijlvol uitziet maar toch ook comfortabel is. De #C is meer uitgesproken dan het voorgaande montuur #D, maar heeft toch vergelijkbare afmetingen.

Uiteraard blijft de bescherming van de ogen onveranderd en optimaal. De acrylglazen van categorie 3 zijn gepolariseerd en blokkeren 100% van de UV-straling. Ze zijn bevestigd aan een montuur van bio-based materiaal dat zowel flexibel als schokbestendig is. En omdat IZIPIZI het leven door een kleurrijke bril ziet, wordt dit nieuwe model in tien kleuren aangeboden, van sprankelende tot meer sobere tinten.