Lifestyle

Gaaf! Nijntje vloerkleden

 

De Nederlandse ontwerpstudio Maison Deux introduceert in het voorjaar van 2021 samen met 's werelds meest bekende konijn een exclusieve collectie vloerkleden. De iconische en minimalistische ontwerpen van Dick Bruna zijn voor het eerst vertaald naar een collectie wollen vloerkleden met 3D textuur. Een knuffelige serie vloerkleden!

Vloerkleden met 3D textuur

De nijntje vloerkleden collectie is handgemaakt van 100% Nieuw-Zeelandse wol door ambachtslieden uit India. De verschillende poolhoogtes en uitgesneden accenten geven de wollen tapijten een subtiel 3D effect.

Deze prachtige techniek legt extra nadruk op de details van de bekende ontwerpen van Dick Bruna, zoals nijntje, nina, de leeuw en snuffie de hond. Toffe vloerkleden en gaaf in iedere kinderkamer. Naast het leuke uiterlijk van de vloerkleden, geeft het de kleden een speels effect en stimuleert het de zintuigen.

De nijntje vloerkleden collectie is handgetuft in India en gecertificeerd met het GoodWeave label. De beste garantie dat er geen sprake is van kinderarbeid en aan de juiste arbeidsvoorwaarden wordt voldaan. Daarnaast draag je met elke aankoop bij aan programma's die kinderonderwijs bieden in de omgeving waar de vloerkleden worden geproduceerd.

Illustrations Dick Bruna © copyright Mercis bv, 1953-2021