Lifestyle

Stoere en speelse smartwatch

Op zoek naar een innovatief nieuw technisch stuk speelgoed? Check de Tobi™ Robot Smartwatch. Wat dat is? Het is een combinatie van een smartwatch met alle bijbehorende interactieve kenmerken én een speelse robot met een eigen persoonlijkheid.

Voor kinderen vanaf 4 jaar

De Tobi™ Robot Smartwatch™ heeft bewegende robotarmen en -benen, grappige geluidseffecten en 100+ gezichtsuitdrukkingen die kinderen aan het giechelen, dansen, spelen, leren en meer krijgt. De Tobi™ Robot Smartwatch is ontworpen voor kinderen vanaf 4 jaar en is verkrijgbaar in de kleuren blauw en roze.

Klokkijken

Kinderen worden gestimuleerd om te bewegen tijdens het spelen met dansactiviteiten en een geïntegreerde stappenteller. Ze kunnen ook leren klokkijken op de 50+ analoge en digitale wijzerplaten.

Horlogebandje en clip

De Tobi™ Robot Smartwatch is een grappige, draagbare tech-accessoire die kinderen om hun pols kunnen dragen met het inbegrepen horlogebandje of kunnen vastmaken aan hun kleding met de inbegrepen clip. De clip kan ook worden gebruikt als standaard als je de smartwatch als wekker gebruikt of hem oplaadt.

Selfies

Ouders kunnen herinneringen instellen voor hun kinderen, toezicht houden op de koppeling met andere Tobi™ Robot Smartwatch-apparaten in de buurt en vertrouwen op het duurzame, spatbestendige ontwerp.

De Tobi™ Robot Smartwatch heeft twee camera's om selfies en foto's te maken (plus opslagruimte voor 3000 foto's of 30 minuten aan videomateriaal) en kinderen kunnen hun foto's aanpassen met grappige stickers. De Tobi™ Robot Smartwatch biedt superleuke, interactieve dans-, leer- en augmented reality-games en kids kunnen beloningen ontgrendelen door te spelen.