Lifestyle

Hoe word je een superster?

Sta je wel eens te dansen en te zingen voor de spiegel en zou je wel een superster willen zijn? Kan je niet wachten om mee te doen aan een talentenshow op tv? In Amerika is het een 10-jarig meisje gelukt! Haar naam is Willow Smith en ze is de aller jongste solo artiest ooit! Ook haar ouders zijn erg beroemd. Dat zijn namelijk filmsterren Will Smith en Jada Pinkett-Smith die je misschien al kent. Willow is beroemd geworden met haar lied, Whip My Hair. Hoe heeft zij dat toch voor elkaar gekregen? Al denkt Gaaf voor Kinderen dat het zeker helpt als je zulke beroemde ouders hebt. Toch gingen wij op onderzoek uit en hebben een aantal tips voor je!

Tip 1 – Blijf altijd jezelf!

Dat klinkt natuurlijk makkelijk maar dat is het natuurlijk niet altijd. In een televisie-interview met een beroemde Amerikaanse mevrouw – Ellen Degeneres - vertelt Willow, dat Whip My Hair betekent dat je altijd jezelf moet blijven en je niet teveel moet aantrekken van wat andere kinderen of volwassenen daarvan denken.

Tip 2 – Maak je eigen stijl

Willow Smith heeft een hele eigen stijl – kijk eens naar alle verschillende kapsels en kleding die ze draagt! Van legging met een t-shirt, tot stoere broek en laarzen – Willow doet gewoon waar ze zin in heeft en wat lekker zit. Op haar website kan je zien dat Willow een bijzondere eigen stijl heeft, waardoor ze extra opvalt. Dit herkennen we natuurlijk ook van supercelebrity Lady GaGa, die bekend werd om haar kledingstijl maar ook muzieklegende Madonna droeg alleen wat ze zelf mooi vond. Wees dus niet bang om op te vallen!

Tip 3 – Laat je horen!

In de herfst van 2010 werd Willow’s zangtalent ontdekt door R&B-ster Jay-Z. Hij had haar een paar keer ontmoet en vond dat ze heel erg goed kon zingen. Daarom besloot hij haar een platencontract aan te bieden. Je moet dus wel eerst ontdekt worden want als alleen je huisdieren je talent zien word je natuurlijk nooit beroemd. Nu kennen we natuurlijk niet allemaal superbekende mensen en zijn ook niet alle ouders mega beroemd. Ga toch niet bij de pakken neerzitten en laat bijvoorbeeld jouw talenten zien op een video sharing website zoals YouTube. Er zijn je al vele super beroemde mensen voorgegaan hoor. Weet je nog hoe Justin Bieber en Esmee Denters werden ontdekt? Juist. Door hun kunsten op YouTube te zetten. Justin Bieber werd op YouTube ontdekt door een andere bekende zanger Usher en onze Nederlandse Esmee werd zo ontdekt door superster Justin Timberlake! Er wordt altijd overal gezocht naar nieuw talent, dus als jij het in je hebt, kan je het zo aan iedereen showen. Dus: ga achter je webcam zitten en doe je ding!

Tip 4 – Geloof in jezelf

Als allerlaatste tip is het belangrijk om altijd in jezelf te blijven geloven. Dus geef nooit op als je echt een superster wilt worden! Heb je eerst wat inspiratie nodig of heb je nu gewoon zin om te dansen? Kijk dan nu naar de muziekvideo van Willow Smith met haar nieuwste single Whip My Hair.