Lifestyle

Cadeauboekje ‘een verrassing voor vader pluis’ en de biografie van Dick Bruna

Al drie generaties zijn opgegroeid met het werk van Dick Bruna. Wat maakt zijn illustraties en verhalen zo krachtig en geliefd? Met uniek materiaal uit Dick Bruna’s privé-archief, werpt het boek Dick Bruna nieuw licht op het leven en werk van een van Nederlands’ bekendste illustratoren.


Naslagwerk
Deze biografie staat boordevol foto’s, vroege tekeningen, schetsen, illustraties, boekomslagen en kunstwerken, inclusief niet eerder vertoond materiaal uit Dick Bruna’s privé-archief.


Een must have voor iedere volwassene. 


Dit lieve cadeauboekje voor alle vaders (in spé) is een leuk kartonnen boekje om samen met je kind te bekijken. Je ziet wat nijntje allemaal doet met haar vader: samen in de tuin werken, spelen en eropuit gaan. Op een dag wil nijntje haar vader verrassen met iets moois. Wat zal dat zijn?


Maak kans op dit pakket! (afgelopen!)

 

Een verrassing voor vader pluis is een lief cadeautje voor vaders.


In Dick Bruna komen alle facetten van Dick Bruna’s leven en werk aan bod. Vanuit een internationaal perspectief wordt er gekeken naar zijn ontwikkeling als kunstenaar en illustrator.


Deze nieuwe biografie is te koop bij boekhandels en Bol.com. (Overweeg je het product aan te schaffen, klik dan op onze link naar Bol.com. GaafvoorKinderen maakt gebruik van bol.com affiliate links. Als jij dus op één van de links klikt, dan krijgen wij daar mogelijk een percentage commissie over. Het kost jou niets extra!)

Hoe maak jij kans op deze twee boeken?

Laat je antwoorden op het formulier achter.
1. Noem een andere titel van een boekje van nijntje.
2. Wat kost de nieuwe biografie Dick Bruna bij Bol.com?

 

De gelukkige winnaar is Anja J uit Assen.