Lifestyle

Hoofdluis? Spray en protect.

Probeer dit maar eens te gaan lezen zonder op je hoofd te kriebelen. Ik kan het niet hoor... zodra over hoofdluisproducten ga schrijven, start ik met krabben op mijn hoofd. Wat is dat toch? Zodra ik iets over hoofdluis lees, krijg ik jeuk. Volgens mij heeft iedereen dat… of je nou wel of (nog) geen hoofdluizen hebt gehad.
Preventief!
Gelukkig is voorkomen van hoofdluis gemakkelijk met XT luis Protect & Go. Een praktische, preventieve spray met verzorgende eigenschappen. De formule beschermt niet alleen effectief tegen hoofdluis maar is ook anti-klit. Na het wassen van het haar, even sprayen en weer klaar!

XT luis Protect & Go beschermt krachtig tegen hoofdluis dankzij de werkzame stof activdiol en is makkelijk in gebruik. Dit product is vegan, op waterbasis, huidvriendelijk en geurloos. De werking is klinisch bewezen. 

 

Luizen zijn echte waterratjes!
Waarom ik dat vertel. Nou, als je kind back to school gaat, na een gezellige vakantie waarbij er lekker veel is gezwommen. Let dan extra goed op. De kriebel-beestjes zijn echte waterratjes. Zo kunnen ze meerdere uren onder water overleven en houden ze zich stevig genoeg vast om niet los te laten! Hierdoor komen veel kinderen na de vakantieperiode met hoofdluis naar school en verspreidt hoofdluis snel in de klas. Luizen springen niet, ze wandelen van hoofd naar hoofd.
Denk er alleen al aan hoe dicht die kinderhoofdjes bij elkaar komen als er samen op een telefoon wordt gekeken. 
 
  
XT luis Protect  & Go is klinisch bewezen en makkelijk in gebruik. Het beschermt tegen hoofdluis en  helpt zo mee om besmetting te voorkomen.  Het product is op waterbasis en daardoor huidvriendelijk  en verzorgend. Spray in  het haar en klaar! Door regelmatig gebruik van XT luis Protect & Go kan ieder kind beschermd worden tegen hoofdluis. Dat betekent  feestjes en logeerpartijen zonder kopzorgen!