Lifestyle

Kerst met Kluifje

Tja, kersttruien… wat vinden wij daar eigenlijk van?!
Doordat ze zo ‘over the top’ zijn, zijn kersttruien gewoon weer gaaf. Zeker voor kinderen. Dus, toen de collectie met kersttruien van KLUIFJE in de folder van Kruidvat stond, was dochterlief meteen enthousiast. De combi van een hond en kerst, valt bij ons thuis goed.
Op dus naar de winkel om de collectie te bekijken. En komt het dan even goed uit de Kluifje ook nog eens echt toffe (kerst)producten voor honden heeft. Wij scoren voor onze kleine labradoodle Takkie een hondenmand. Zodra hij op het zachte kussen gaat zitten en liggen is het duidelijk. Dit is zijn nieuwe plekje om te liggen. Zijn chill-plek.


Goede doel
Het verhaal achter het merk Kluifje vinden wij ook interessant. Het is echt schandalig hoe Rosanna Kluivert door een mediaprogramma totaal verkeerd is neergezet. GaafvoorKinderen.nl leent zich niet voor journalistieke opinie, maar voor ons is het duidelijk dat Kluifje een goed doel is!
Dierenvrienden Rossana, Patrick, Shane, Demi en Nino Kluivert steunen met hun kersttruiencollectie  het goede doel. De opbrengst van deze speciale KLUIFJE kersttruiencollectie wordt gebruikt om de faciliteiten van de Dierenbescherming op Curaçao op te knappen en op die manier zoveel mogelijk honden te helpen.

 

Eigen hond
Rossana Kluivert: “Ik houd van de feestdagen en natuurlijk van honden, dus een eigen kerstcollectie truien voor de hele familie is geweldig. Daarnaast steun je niet alleen het goede doel; je kunt de truien ook matchen met je eigen huisdier”.
De inspiratie voor de kersttruien zijn hun eigen honden geweest. Zo heeft ieder familielid zijn eigen hond mogen afbeelden op zijn of haar eigen kersttrui.


De KLUIFJE Kerstcollectie bestaat uit vijf verschillende kerstruien die je kunt mixen en matchen met kersttruien voor je eigen huisdier. Daarnaast zijn er ook pyjama’s voor mannen, vrouwen en kinderen die je met de feestdagen gezamenlijk kunt dragen. Er zijn ook een aantal leuke speeltjes toegevoegd aan deze collectie.


Door een item bij Kruidvat te kopen van de KLUIFJE collectie steun je de honden op Curaçao.