Lifestyle

Stoere en handige kinderspeaker

 

Bij JBL noemen ze ‘m JR POP en het ís een Bluetooth speaker voor de nieuwe generatie popsterren. Gaaf voor Kinderen test de speaker voor kinderen!
Met jou mee
Wij proberen de rood met blauwe speaker en ontdekken er veel aan. Logisch dat er een goed muziekje uit deze JBL speaker komt. Even verbinding maken met Bluetooth en dansen en zingen maar. We testen de oplaadbare batterij en inderdaad, we hebben bijna vijf uur luisterplezier. Dan is het weer tijd om op te laden.

Wat ook fijn is aan deze speaker, is de band die je aan je broek of rugzak kunt klikken. Zo kan de speaker altijd met jou mee. En kun je dus overal naar muziek luisteren.
Kidsproof
In de omschrijving staat: “Het compacte ontwerp is duurzaam, waterbestendig en honderd procent kidsproof”. Dat proberen we ook uit.
Eerst leggen we de speaker die aan de rugzak hangt met een redelijke klap op de grond. Geen vuiltje aan de lucht, de muziek speelt gewoon door. Natuurlijk gaan we er niet mee gooien, dat zou waanzin zijn. Maar het is duidelijk, de speaker is een praktisch gebruiksvoorwerp, ook voor kinderhanden. Dat betekent dus ook: makkelijk te bedienen.
Waterproof?
Extra gaaf zijn de lichteffecten als je de muziek aan zet. En ook handig: waterproof. Dat betekent, de speaker kan gewoon aan de rugzak blijven hangen als het regent. Daarna wel even afdrogen/afvegen (wat ook weer makkelijk gaat). Echter helemaal onderwaterdompelen doen wij maar even niet, als is de speaker (volgens de beschrijving) bestand tegen ‘elk wateravontuur’. 

Wij vinden de JBL JR POP gewoon gaaf. Een lekker, praktische speaker met een goed geluidje en eenvoudig te bedienen. Oh ja, ook cool er worden stickers bij geleverd om te personaliseren.