Lifestyle

Kerst met Disney

In Disneyland Paris wordt nu – eind november – al volop Kerstmis gevierd. Schitterend. Een droomplek voor veel families.
Wij zijn met Kerst gewoon thuis en dat is ook heerlijk, want je kunt het huis zo mooi versieren. Ja, inderdaad, met Disney Kerstspulletjes. Zoals mooie kerstballen, of je huppelt lekker rond in een grappige kersttrui.


Klein en groot
Bij de presentatie van Disney rondom kerstgeschenken hebben wij ook veel gaafs gespot. Van dekbedden met Mickey tot rompertjes met Mickey Mouse. Hét icoon van Disney viert de 90e verjaardag, dus er zijn veel cadeaus met Mickey-oren te koop. In vele winkels: van Zeeman tot Intertoys en van Kruidvat tot de Bijenkorf.


Prinses of superheld
Of wat te denken van speelgoed en verkleedkleding van de Disney-prinsessen of stoer speelgoed met Bliksem McQueen, Toys Story en The Incredibles. Oeh, je zal onder de boom een superhelden aantreffen, zoals Star Wars en Marvel producten.

Pinokkio voor Pien
Bij de #DisneyKerst presentatie viel onze GaafvoorKinderen Pien voor de armbanden met Disney-bedels van Pandora. Ah, de jonge fashionista weet wat zij wil. Dat wordt wat dieper in de buidel tasten, maar dan heb je wel een schitterende armband met bijvoorbeeld de jurk van Belle, het zwart met witte poezenkoppie van Figaro, het portret van Sneeuwwitje… of zoals onze Pien een zilveren bedeltje van Pinokkio. Lachend zegt zij: “Ik noem hem Pi(e)nokkio! Dus deze is voor mij.”


Alle iconische Disney karakters wachten onder de boom om de ogen van de kleintjes en de grootste fans te laten schitteren tijdens de feestdagen!