Lifestyle

Kinderfeestjes met een verhaal


Hoe gaaf is dat, als je moeder besluit om een boek over kinderfeestjes te schrijven? En jij als dochter al die partijtjes mag uitproberen? Het gebeurde Rosa (nu 8 jaar oud), die in 2017 niet één verjaardagsfeest vierde, maar vijf keer het feestvarken mocht zijn. Ook haar vriendinnen, neef en klasgenoten vonden het superleuk om als proefkonijn te helpen bij het testen van de feestjes. Natuurlijk luisterde Iris goed naar hun tips.
Vijf themapartijtjes
Het resultaat: Kinderfeestjes met een verhaal, een boek waar kinderen én ouders blij van worden.
In dit boek staan maar liefst vijf themapartijtjes voor jongens en meisjes van 4 tot en met 9 jaar. De rode draad van elk feestje is een meeslepend verhaal waarin fantasie en werkelijkheid worden verweven. Bijzondere figuren spelen in deze verhalen de hoofdrol: een regenboogkunstenaar, een draak, een zeemeerman, een smikkelende prinses en een Spaans heksje. De kleurrijke tekeningen illustreren op zwierige wijze de verhalen.
Lekker praktisch
De beschrijving van alle activiteiten (buitenspelletjes, knutselen, schilderen, bakken), het draaiboek en de boodschappenlijst maken Kinderfeestjes met een verhaal tot een praktisch boek. Een houvast voor iedereen die een origineel partijtje wil geven maar daar wel wat hulp bij kan gebruiken! 
 

GaafvoorKinderen.nl vindt dit een slim en handig boek! Alles is al voor je bedacht en uitgewerkt. Nooit meer gestress voor een kinderfeestje (okay, stiekem toch een beetje want kinderen reageren nou eenmaal niet altijd zoals jij verwacht).

Reken maar dat de jarig job blij wordt van een themapartijtje uit dit boek.

Inmiddels wordt Kinderfeestjes met een verhaal in bijna twintig winkels verkocht. En ligt het in bibliotheken in zestig plaatsen in Nederland.
 
Een overzicht van alle feestjes in het boek, verkoopinformatie en meer over de makers van het boek vind je op: www.kinderfeestjesmeteenverhaal.nl