Lifestyle

Kleurrijk rennen


Alle sportieve gezinnen opgelet! Op zondag 9 september wordt in Utrecht The Color Run™ gelopen. Een gezellig en vooral kleurrijk event.

Dompel je onder in alle kleuren van de regenboog tijdens The Color Run™. Deze allerlaatste editie heeft als thema ‘Super Hero Tour’ en biedt naast de route van 5km ook een route van 10km. The Color Run™ is fun en je kunt er (hard) lopen, huppelen en/of dansen. Een unieke ervaring die draait om plezier, gezondheid, geluk en heel veel kleur!  

5 of 10 kilometer
Deze internationale kleurenloop staat dus in het teken van helden en je kunt kiezen uit 5 of 10 kilometer. Dit is bij uitstek een run om met je gezin te doen, of gezellige met je buren en vrienden. Aan The Color Run™ kan iedereen meedoen!
Iedere deelnemer ontvangt een officieel HERO startpakket. Dit pakket bestaat uit een lightning t-shirt, een happy en thunder tattoo, een unicorn button en een bandana. Bij de finish ontvangt iedereen een unicorn medaille en een zakje kleurenpoeder. 
 
 
The Color Run™ is meer dan een hardloopevenement dankzij de extra activiteiten.
 
Zo kun je naar grote hoogtes springen in de HERO zone, een maximale hoeveelheid kleur ervaren in de SUPER zone en is er muziek.
Het doel is natuurlijk de finish, alleen bij deze run is de eindtijd niet het belangrijkste. Na de finish wordt er feest gevierd, of je er 30 minuten over hebt gedaan of 2 uur, met een massale kleurengooi, DJ’s, acts, dans en nog meer verrassingen. The Color Run™ is een unieke hardloopervaring die je niet mag missen!
 
Datum: 9 september 2018
Locatie: Haarrijnseplas Utrecht
Tickets: Regulier ticket 5km € 33,12 of 10km € 37,73
Family ticket (voor 4 personen) € 27,48
 
Bezoek voor meer informatie thecolorrun.co.nl