Lifestyle

Oorbellen voor kinderen

In onze zoektocht naar oorbellen voor kinderen zijn we al bij heel wat winkels beland, van goedkope setjes met wel vijf paar oorbellen bij Hema tot redelijk dure kinderoorbellen bij de juwelier. Van de goedkope setjes kreeg dochter Pien (8 jaar) ontstoken oorlellen en van de duurdere oorbellen raakte ze toch opeens een achterkantje kwijt. Kortom, we waren niet optimaal tevreden.
Veel keus aan kinderoorbellen
Online vonden we de sieraden van KAYA, met een ruime collectie aan oorbellen voor jonge meiden. In één oogopslag zien we dat deze collectie uit zilveren kinderoorbellen, afgewerkt met een juwelierskwaliteit rhodium laagje, zodat de oorbellen prachtig blijven. En, mochten we een achterkantje kwijt raken, dan zijn die los te bestellen.
Bij een eerdere bestelling koos dochter Pien al voor de oorbellen met hondenpootjes, hartjes met echte strass-blingbling en roze snorretjes. Te leuk! 

 


Gratis oorbellen bij 3 paar
De trends gaan snel en zo ook de smaak van onze dochter. Ze wilden nu creolen (ringetjes) met een kristallen hartje én pareloorbellen. Toen wij hoorden over pareloorbelletjes voor kinderen dachten we diep in de buidel te moeten tasten. Maar dat blijkt bij KAYA enorm mee te vallen! Oorbellen van een fijne sterling 925 zilveren met witte zoetwaterpareltje zijn circa drie euro duurder dan de kinderoorbellen (meestal € 9,95) in de collectie. Er is zelfs keus aan pareloorbellen; de 3 mm oorbellen zijn voor de allerkleinsten en de 5 mm zijn speciaal ontworpen voor kinderen. De moeders worden niet vergeten, want voor hen zijn er 7 mm pareloorbellen.
Er is een actie waarbij je bij een bestelling van drie paar oorbellen, een setje eenhoorn oorbellen gratis krijgt. Kijk, dat willen we. Dus met een muisklik ligt er nog een setje blinkende oorbellen met de Nederlandse vlag in het winkelwagentje.


Zilverpoetsdoekje
Per brievenbuspost ontvangen wij drie roze geschenkverpakkingen met daarin de oorbellen (oeh, wat zijn ze gaaf!) en zilverpoetsdoekjes. De extra oorbellen met eenhoorns zitten in een zakje. Wat zijn ze leuk. De oorbellen gaan meteen in en dochterlief straalt. Zal zij net zo stralen als de kindjes in Gambia die door KAYA blij worden gemaakt met een donatie. Want per sieraad doneert het merk een bedrag aan stichting Eduki zodat een kind in Gambia naar school kan. Dat vinden wij superfijn.