Lifestyle

LAK. door Tijn

Ken je Tijn nog? Het zieke jongetje dat vorig jaar meer dan 2,5 miljoen ophaalde voor Serious Request met zijn nagellak actie. Hij heeft nog 1 laatste wens: 1 miljoen euro ophalen om een speciale machine op te halen zodat zijn lotgenootjes met hersenstamkanker, wel een overlevingskans krijgen. Dat doet hij door zijn eigen nagellak te introduceren: LAK. door Tijn.
Droom realiseren
Tijn werd in december 2016 bekend met zijn ‘Lak aan’ actie in Het Glazen Huis van 3FM Serious Request. Hij haalde toen meer dan 2,5 miljoen euro op voor de behandeling van kinderen in Afrika met longontsteking. Nu hij zelf niet meer lang te leven heeft, wil hij nog één keer in actie komen voor kinderen die net als hij vechten tegen hersenstamkanker. De afgelopen maanden is er door veel partijen belangeloos gewerkt om Tijn te helpen zijn droom te realiseren.
Tijn is een nieuwe actie gestart om geld op te halen ten behoeve van een baanbrekende behandelmethode voor kinderen met hersenstamkanker. Door Tijns nagellak te kopen help je fondsenwerver Stichting Semmy een apparaat naar Nederland te halen, waarmee tot nu toe ongeneeslijk zieke patiëntjes behandeld kunnen worden. Hiervoor is minimaal 1 miljoen euro nodig. De nagellak is vanaf 30 mei voor een tientje te bestellen op lakdoortijn.nl.
Tijn roept heel Nederland op: #lakdoor!

#lakdoor
De potjes LAK. door Tijn zijn te koop in zijn vier favoriete kleuren: blauw, paars, rood en roze. Op het etiket is het herkenbare gelakte handje van Tijn te zien.
In de campagnefilm vertelt Tijn meer over zijn plan.