Lifestyle

Dág wratje…

Wat? Een wrat! Ach, wat... Het schijnt bij kinderen ontzettend vaak voor te komen. Juist op die nare plekjes; op kleine vingertjes of -voetjes. Maar liefst een derde van alle kinderen krijgt er last van. En dat is niet leuk. Het doet pijn, kinderen schamen zich ervoor én het is besmettelijk. Maar… er is iets aan te doen hoor! Je kunt het laten aanstippen (en bevriezen) bij de dokter of thuis aan de slag.
Onzichtbare pleister
Bijvoorbeeld met Wortie Liquid. Deze vloeibare formule werkt razendsnel, pijnloos en is super effectief. Even aanbrengen met het precisiekwastje, 30 seconden laten drogen en de onzichtbare pleister erop voor maximale werking en bescherming. Twee keer per week, vier weken lang en weg is-ie! Geen wrat, geen litteken, alleen een gezonde hand of voet.     
Gaaf voor Kinderen mag 5 verpakkingen Wortie Liquid weggeven.

Wat zit er in?
Voor wie het naadje van de kous wilt weten over wat je op het kinderwratje smeert…
 
De actieve ingrediënten werken op twee manier: glycolzuur verzacht de harde toplaag, de stof TCA  werkt in op het binnenste van de wrat. Wortie Liquid is effectief maar niet agressief en veilig voor kinderen vanaf vier jaar. Omdat het nieuwe product zo supersnel werkt ben je er dus veel eerder en in minder behandelingen vanaf – een behandeling per drie dagen is voldoende om de wrat in vier weken volledig te laten verdwijnen.
 
Verkrijgbaar bij de drogisterij of online. Eén verpakking is voldoende voor 18 behandelingen en bevat naast de Wortie vloeibare formule tevens transparante pleisters voor maximale werking en bescherming.
 
Maak kans op een verpakking Wortie Liquid.
Hoe?
Vul voor 20 mei 2017 op het formulier in welk vrolijke beestje op de verpakking meer weet over Wortie. www.wortie.nl
 

Powered by BreezingForms

Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Winnaars ontvangen bericht van ons.