Lifestyle

Kerst in Disneyland Paris

Twee maanden lang, van 11 november 2016 t/m 8 januari 2017, is het Disneyland Park omgetoverd om één van de meest magische momenten van het jaar te vieren. Kerst!
Dompel je onder in de magie en de sfeer van Kerstmis zodra je het Disneyland Park binnenkomt. Elke dag sneeuwt het op Main Street, U.S.A en Disney figuren wensen je de vrolijkste feestdagen. Disney’s Christmas Parade is terug en is dit jaar extra lang met twee gloednieuwe en prachtig versierde paradewagens!
En wat is Kerstmis zonder de Kerstman?
De Kerstman heeft besloten om ook dit jaar naar Fantasyland in het Disneyland Park te komen. Hij neemt intrek in zijn eigen en nieuwe kleedkamer in Meet Mickey Mouse. Tijdens Mickey’s Magical Christmas Lights ontsteken de Kerstman, Mickey en Minnie de duizenden lampjes in de reusachtige 24 meter hoge kerstboom op Town Square. En in een kerstseizoen mag Frozen niet ontbreken! De populaire helden terug om te zingen met de gasten in Frontierland in de Frozen Sing-along. Ook de geliefde Disney Prinsen en Prinsessen vieren het kerstseizoen met de koninklijke show Royal Christmas Wishes op Royal Castle Stage, waar ze de sfeer van kerst laten fonkelen.
Nieuw!
Sinds 20 november 2016 verwelkomt Disneyland Paris Vaiana, een nieuwe Disney heldin uit de Stille Oceaan. De dag wordt afgesloten met Disney Dreams! of Christmas, het avondspektakel op het Kasteel van Doornroosje.
Disney’s Christmas Parade: Nog groter en magischer
De niet te missen Disney’s Christmas Parade laat de gasten onderdompelen in de magie van dit betoverende seizoen en komt terug met twee voorstellingen per dag. Voor dit populaire evenement in het Disneyland Park nemen meer dan tachtig performers, inclusief meer dan twintig Disney figuren zoals Mickey, Minnie, Clarice, Katrien en Clarabella Koe de gasten mee om Kerstmis te vieren in de meest feestelijke stijl. Dit seizoen is Disney’s Christmas Parade nog groter en magischer met twee gloednieuwe en prachtig versierde paradewagens. Op ‘The Toy Story Factory’ paradewagen zijn de Drie Biggetjes bezig met het mooiste speelgoed en beelden hiermee de drukte van kerst uit. Ook nieuw is de ‘Fun in the Snow’ paradewagen waarop Max en Pluto te zien zijn tussen enkele grappige sneeuwpoppen. Maak je klaar voor sneeuwbal gevechten, glijbanen en tuimelingen in overvloed!
Een magische finale
Het avondspektakel Disney Dreams! of Christmas brengt de dag tot een perfect einde. Olaf, de sneeuwpop uit Frozen, leidt deze fantastische productie vol projecties, lichtshows, fonteinen, special effects en vuurwerk. Elsa maakt haar opwachting in een betoverende scène op het geluid van haar wereldwijde hit 'Let It Go'. Disney Dreams! of Christmas nodigt gasten uit om de feestelijke tradities uit de hele wereld te vieren. Om de kerst nog magischer te maken, komen verschillende beroemde Disney figuren tot leven komen in de projecties op Kasteel van Doornroosje.