Lifestyle

Zonbeschermende zwemkleding

Natuurlijk is het heerlijk als de zon schijnt en je kunt langs het water spelen in je zwembroek of badpak. Dat doen Mees en Pien (7) ook heel graag. Eerst smeren we ze goed in met zonnebrandcrème, maar we hebben nu iets nieuws. Een zonbeschermend badpak. Pien had het vandaag aan naar het strand en kreeg er leuke reacties op. Want UV-zwemkleding ziet er gewoon ook gaaf uit!

Ockyz
Ze koos een vrolijk badpak met de naam 'Faye Green'. Op www.uv-zwemkleding.nl staat het omschreven als: “voor de kleine diva!” Nou, dat klopt wel, want aan de verstelbare schouderbandjes blingen twee gouden sterretjes en de stof op de buik kent twee openingen. Trendy! De bandjes op de rub sluiten kruislings en het  'glow in the dark'  inktvisje – het logo van Ockyz – kijkt je vrolijk aan. Door de camouflage print wordt het badpak weer stoer. En dat alles van UPF50+ materiaal, daar komt dus geen schadelijke zonnestraal door. Dat voelt fijn! Al mag Pien toch niet te lang in de zon spelen, of ze draagt er een UV-shirt of UV-jurk over.

Veilig genieten van de zon
Er is keus genoeg aan leuke UV-kleding. Voor veilig genieten in de zon. Kijk eens bij UV-zwemkleding en lees daar ook verder: “Het aantal gevallen van huidkanker stijgt helaas jaarlijks. Dit is mede het gevolg van het feit dat wij vaker en langer in de zon verblijven. UV-werende kleding minimaliseert de blootstelling van de huid aan schadelijke UV-stralen. UV-zwemkleding.nl is jouw specialist als het gaat om zonbeschermende zwemkleding voor jongens, meisjes, heren en dames. In onze ruime collectie UV-zwemkleding vind je UV-shirts, UV-boardshorts, UV-badpakjes, Zonnehoedjes en diverse accessoires voor veilig genieten van de zon.”