Lifestyle

Handige anti-slip zwemsokken

“Niet rennen!!”, ik hoor het mijn moeder vaak roepen als wij bij het zwembad spelen. Mijn vrienden en ik nemen graag een duik in het water. Maar inderdaad, de tegels bij zwembaden zijn vaak erg glad. Vorig jaar ben ik een keer gevallen en dat deed serieus pijn. Eigenlijk is het dus wel logisch dat ouders waarschuwen om niet bij het zwembad te rennen.
Uitglijden
Ik heb nu de oplossing! De nieuwe, anti-slip zwemsokken van Ockyz. Ze heten 'Sweakers'. En ze zijn gaaf! Ze zien er echt nice uit en ze voorkomen uitglijden rond het zwembad. Alleen je tenen steken een beetje uit de lichtgewicht, anti-bacteriele sok en de onderkant zorgt voor grip op de grond. Het is een uitvinding van de bezorgde vader Jermaine Moerli die regelmatig met zijn dochtertje naar het zwembad gaat.

 

 


Zijn fantastische idee: Ockyz Sweakers!
Het zijn handige zwemsokjes voor kinderen, die voor meer grip zorgen op de gladde vloeren. Samen met het Ockyz team heeft Jermaine de Sweakers optimaal ontwikkeld. Sweakers hebben de volgende voordelen: Positief getest door de TÜV Rheinland, Technisch geavanceerd antislip materiaal, Open tenen voor optimale grip en balans, Comfortabel en gemakkelijk te dragen, Lichtgewicht, Antibacterieel en hygiënisch, Sneldrogend, Ademend, Wasbaar en duurzaam (gaan meerdere maten mee).
Gaaf voor Kinderen mag een paar Sweakers weggeven!

 

Jaarlijks vinden er meer dan 200.000 ongelukken plaats in Europese zwembaden, waarvan een groot gedeelte komt door uitglijden. De Sweakers zijn dus een echte musthave voor iedereen, met name voor kinderen onder de twaalf jaar. De Sweakers zijn verkrijgbaar vanaf maat 23 t/m 46 en kosten €19,95 per paar.
Er zijn diverse designs beschikbaar voor zowel jongens als meisjes. Je kunt ze onder andere bestellen via UV-zwemkleding.nl.