Lifestyle

Yesss to the maxi dress

Al sinds wij het kinderkledingmerk voor meisjes, Ninie, hebben ontdekt draagt dochter Pien de vrolijk gekleurde kleding. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat die kleuren en printjes prima blijven, ook na heel vaak dragen en wassen. Bovendien, de pasvorm past perfect bij Pien omdat het slank / smal valt. Het mag duidelijk zijn, moeder en dochter zijn fan van Ninie kinderkleding.
Maxi jurk
Via Facebook polste eigenares Judith een poosje terug al welke printjes in de smaak zouden vallen. Wij zetten in op de roze bloesem. Prachtige fotoprint! Dus, toen wij op Facebook lazen dat deze stof gebruikt werd voor een maxi jurk bleef de interesse. Pien vroeg vaak of de lange jurk er al was. En tada, de maxi jurken verschenen online en Judith nodigde ons uit om te komen passen. De kinderkleding wordt via de webshop verkocht, maar het toeval wil dat wij vlak bij het bedrijf wonen. Opgewekt sloeg Pien aan het passen. Niet alleen vanwege de lengte van de jurk, maar juist ook vanwege de prints. Met de lengte zit het goed, dat valt mooi iets boven de enkele en aan de zijkant is aan beide zijden een split. De geliefde Blossom viel af, net als de bloemenprintjes. Pien ging kiezen tussen Horses, Ibiza en Blue Bird. Haar keus was redelijk snel gemaakt en verbaasde mij en ook de Gaaf voor Kinderen –Facebooklezers. We plaatsen een poll en velen hadden verwacht dat Pien de vogeltjes of Ibiza maxi dress had gekozen, maar zij ging voor de prachtige paarden en rode tinten van Horses.

 


Witte paarden
De print van de maxi jurk is schitterend, dat moet worden gezegd. Witte paarden, vlinders, bloemen en bomen in tinten van rood en oranje tot groen en blauw. Trots draagt Pien haar jurk na de passessie en wat valt deze jurk mooi. Haar smalle billetjes en slanke taille raken zowaar de stof. De mouwtjes tot aan de elleboog maken deze maxi jurk tot een topper voor ieder seizoen. Ook gaaf om te dragen met een riempje, dat breekt de lange jurk op een speelse manier. Pien wil haar maxi jurk Horses het liefst iedere dag aan, terwijl ik juist denk ‘bewaar het voor feestelijke gelegenheden’. Natuurlijk moet de jurk op school worden getoond en reken maar dat haar vriendinnen onder de indruk zijn. En het mooie… ze kan gewoon spelen, klimmen en koppeltje duiken over de rekstok met deze lange jurk aan. De stof is soepel en dankzij de splitjes heel comfortabel. Pien moest alleen even wennen aan het traplopen met een lange jurk, maar ze weet inmiddels dat ze de onderkant dan iets op moet trekken om niet te struikelen. Kortom, een waanzinnig succes! Grote kans dat we dezelfde jurk nog in een ander printje gaan bestellen, want wij krijgen korting van Ninie kinderkleding.

 

Wat overigens ook zo gaaf is bij Ninie kinderkleding… bij de verzending krijg je een knutsel paspopje van meisje Ninie. Pien heeft dit papieren popje al vaak gemaakt. Het leuke… online kun je verder knutselen, want Ninie heeft diverse kleurplaten en knutselsuggesties.