Lifestyle

Blingbling en panterprint

Ik ben dol op een panterprintje. Ik heb een sjaaltje, sokken, broek en zelfs een paraplu in dit stoere printje. Mama houdt goed in de gaten dat ik er niet te wild bij loop in dit trendy printje, maar nu mocht ik ook schoenen met een panterprintje uitzoeken.

Blingbling in de collectie
Al snel zag ik hele gave: roze met veel blingbling én een panterprintje. We kwamen ze online tegen en mijn maat bleek uitverkocht. Jammer, maar er was veel meer blingends met een panterprintje te vinden. HIP Shoe Style heeft deze zomer veel blingbling in de collectie, en printjes. Veel sneakers ook, en daar houd ik van.

Goud straalt
Ik koos nu een lager model, meer een gymp. Ideaal in de zomer. Dat past onder een korte broek, rok of jurk. Ik open die schoenendoos en het goud straalt mij tegemoet. Veel blingbling dus en het panter/stippen printje is prachtig. De veters zijn zelfs van goud! Aan de zijkant zit een rits, dus als ik de veters keurig strik met een mooie dubbele knoop dat kan ik die strik er in laten zitten en mijn schoenen uit doen met de rits. De neus van de leren schoen glimt enorm, daar moet ik dus zuinig op zijn. Gelukkig zit er een witte stootrand om de schoen. Wat nou echt fijn is aan deze hippe shoes, ze zijn van leer (met een suède flap) en dat voel je. Lekker comfortabel, ook als je voeten een beetje zweten. Ik draag mijn nieuwe gympjes met blote voeten of een sok. Ze wandelen fantastisch en met de looks zit het zeker goed!