Lifestyle

Hoog slapen

Tijdens vakanties hebben de Gaaf voor Kinderen-kinderen nog wel eens strijd. Over van alles natuurlijk, maar vaak ook over ‘wie er boven in het stapelbed mag slapen’. Dat is het ultieme vakantiegevoel. Dat hoog slapen.
Vandaar dat wij nu de slaapkamer van zoonlief, die net 10 jaar is, omgetoverd gaat worden naar een hoogslaper kijken. Dat moet ideaal zijn: extra ruimte. En voor hem dus ook dat fijne vakantiegevoel (voor hoe lang het duurt). Online speurend belanden we bij de hoogslapers van KidsGigant.nl. Een ruime keus aan hoogslapers, in allerlei soorten en maten. En dan bedoelen wij ook echt een ruime keus, van eenvoudig en goedkoop tot luxe hoogslapers met een bureau of slaapbank.
Extra ruimte
Het grote voordeel van een hoogslaper is natuurlijk de extra leefruimte. Vandaar dat een hoogslaper handig is in een kleinere slaapkamer. Onder je bed kun je een gezellige hangplek maken met kussens of een complete bank. Wie weet is het zelfs leuk om voor een slaapbank te kiezen, zodat er makkelijk gelogeerd kan worden. Wij voelen echter meer voor de optie om onder de hoogslaper een bureau te kiezen. Tja, een tiener heeft al huiswerk en straks als hij naar het voortgezet onderwijs gaat wordt dat alleen maar meer. Ander voordeel: hij kan de hoogslaper meenemen naar een eventuele studentekamer (als hij uit huis gaat).

Veilig?
Nou is onze Mees al tien jaar en verwachten wij niet dat hij zomaar uit bed valt, maar je weet het nooit. We checken dus zeker de veiligheid, want een val vanaf 1.50 meter is nooit fijn. Is het veilig om in een hoogslaper te liggen? KidsGigant heeft elke hoogslaper voorzien van een stevige uitvalbeveiliging én TUV gekeurd. Zowel de hoogslaper als de ladder zijn gemaakt van massief hout en dus super stevig. Nu wordt het alleen nog een kwestie van kiezen, gaan we voor Flexa, Thuka, Lifetime of Bopita. Keus genoeg! Trouwens je kunt hier online nog veel meer voor de kinderkamer kopen: kinderbedden, halfhoogslapers, hoogslapers, stapelbedden, meubels, bedtextiel, matrassen, doorbouwen, accessoires. Wij surfen overal nog eens even langs en bestellen alvast met een paar muisklikken een prachtig dekbedovertrek van Frozen en dekbedovertrek Goal. Want voetbal zal de komende jaren toch nog favoriet blijven!