Lifestyle

Stoere accessoires voor de jongenskamer

 

De stap van baby- naar peuterkamer ligt al even achter mij. Ik ga nu eigenlijk toe naar een tienerkamer. De Xbox met tv-beeldscherm is daar het bewijs van. Heerlijk chillen op mijn kamer. Maar hoe maak ik daar een echte stoere jongenskamer van? Met mijn moeder surf ik wat over internet en we belanden onder andere bij het Nederlandse label Kidsware. Ik zie er heel veel zoete en mooie accessoires voor een babykamer of accessoires voor meiden. Tot we de button ‘boys only collection’ ontdekken. Hier gaat het lukken!
Stoere stoffen 
De Boys Only collectie is gemaakt van stoere stoffen. Dat zie ik meteen. Van kekke camouflage prints tot een print van een wereldkaart. Mooie prints! En in iedere collectie zijn lampen, kapstokken, memoborden, spaarpotten, opbergblikken en andere accessoires voor de kinderkamer te koop. Wat ik zo gaaf vind, de producten zijn met de handgemaakt. Unieke producten dus! Uiteraard 100% kinderarbeid-vrij gemaakt, zo lees ik.

Mijn moeder is bij de bestelling voor mijn stoere jongenskamer even afgeleid door de souvenirspotten. De wat? Een glazen pot in de vorm van een hart waar je souvenirs in kunt bewaren. Zo maak je bijvoorbeeld een fijne vakantie herinnering met je eigen spulletjes van je reis. Natuurlijk kun je er ook andere mooie spulletjes in showen.
Ik vind die pot leuk, maar ik kies liever het memobord. Deze kan ik ook persoonlijk maken... en een werelds avontuur beleven. Dát maakt mijn kamer net wat stoerder. Achter het touw steek ik wat foto’s en een reminder over huiswerk maken, het kompas hangt nonchalant over de zijkant en aan het knijpertje hang ik iedere avond mijn huissleutel met keykoord.


AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen mag van Kidsware een accessoire uit de Boys Only Collectie weggeven.

 

Het assortiment van Kidsware bestaat uit verschillende collecties voor jongens en meisjes met elk een eigen thema. Eigenaresse Natascha begon Kidsware thuis aan de keukentafel en is inmiddels uitgegroeid tot een partij die levert aan diverse kinderwinkels in binnen- en buitenland.


Maak kans op zo’n stoer product uit de Boys Only Collectie!

 

Bekijk op www.Kids-ware.nl welke toffe jongens spullen er zijn.

 

Welk artikel uit de Boys Only Collectie wil jij graag winnen?

 

Vul de naam van het product PLUS de link in op onderstaand formulier. Je kunt tot 22 april meedoen.

De prijs is toegestuurd aan Jamal O. in Moordrecht.