Lifestyle

Super en Schattig

Op stap voor nieuwe schoenen… daar doen wij Pien (7) wel een plezier mee. Zij houdt, net als mama, van schoenen. Het liefst met een kleurtje of dierenprintje. Vooral de panterprint heeft haar goedkeuring. Dan roept ze: “Oh schattig. Mijn lievelingspanter.” Nou precies dat gebeurde toen zij deze slippers zag. Gevolgd door “super schattig die roze kwastjes aan het gouden bloempje!” Zij was verkocht en dus hebben we ze gekocht. Want, ze lopen ook nog eens lekker, mede vanwege de crêpezool. Het blijkt in 2016 een nieuwkomer bij Shoesme: de crêpesandaal. Deze sandaal is net als de bekende crêpelaarzen van het merk voorzien van een zool van 100% natuurrubber. Dit zorgt voor souplesse en demping en dus optimaal loopcomfort. Pien merkt ook op dat de leren bandjes, ook om haar hiel, lekker zacht zijn. Dit komt ook door de foamlaag, wat voor extra comfort zorgt.
Sluiting
De schoenen zijn van leer waardoor ze geweldig lopen. Maar voor Pien is vooral de looks belangrijk… de animal print is gaaf! Daarnaast valt zij op deze sandalen door de handige sluiting met klittenband. “Dan krijg ik ze met gym snel uit en aan”, is haar logische verklaring.


Maar dan valt haar oog op de roze/oranje gympen… “Wow, voel eens, die zijn licht!” roept zij uit. Het is een nieuw concept en heet RunFlex. Een hippe, lichtgewicht runner met een super flexibele zool, gebaseerd op het succesvolle Extreme Flex concept voor peuters bij Shoesme. Zowel voor jongens als voor meiden een absolute musthave deze zomer!