Lifestyle

Trends in blauw

Als kleine fashionista van 6 jaar draagt Pien alleen wat zij écht hip vindt. Dat ze daar soms een geheel eigen stijl op na houdt, maakt het extra grappig. Ze combineert met gemak een streepjes legging met een bloemetjesprint rok en shirt met stipjes. De kleine Pipi Langkous. Ze is dol op het programma Hip voor Nop.

Modebewust

Maar doorgaans is ze heel modebewust bezig. Waar ze het vandaan haalt, ik weet het niet. Misschien wel van de tv-programma’s. Nu wil ze een baggybroek van joggingstof. Ze weet precies welke kleur het moet worden, namelijk donkerblauw. Het roze meisje is verdwenen. Pien is overgestapt op blauw, knalgroen, goud en alles met een dierenprint. Komt dat even goed uit dat ze bij Mim-pi een stoere blue jogging pants met metallic overprint (slangen look) vindt. Het blijkt een schot in de roos! De stof is zalig zacht en bovendien warmer dan een spijkerbroek, dát is handig in de winter. De metallic print glinstert beschaafd en vraagt in de was wel even extra opletten (binnenste buiten wassen). De oranje veter als ceintuur en de vrolijke knoop doorbreken het blauw op gezellige manier. Met haar handen in haar zakken toont het eigenwijze meisje haar nieuwe broek. Ze is er blij mee! Die Mim-pi broek gaat voorlopig niet meer uit.

Riem om je laars

De look maakt zij trendy af met een paar blauwe laarsjes met riemen. Deze riempjes zijn bij de rits aan de zijkant aan de laars vastgezet, maar vallen speels over elkaar heen. Er is een riempje in dierenprint en dat vindt Pien natuurlijk gaaf. Ook het metalen ketting-riempje en zwart gevlochten bandje springen in het oog. Kortom, het is een stoer laarsje met stevige rubberen zool. Ideaal voor in de winter. Dit model van Braqeez valt mooi smal om de bovenkant van de voet waardoor Pien goed kan spelen op deze laarsjes. De kledingstukken en schoenen in blauw bevallen haar wel. “Lekker trendy”, roept ze.