Lifestyle

Dansen in de regen

“Yes, het regent!” Pien is blij, want nu kan ze ein-de-lijk haar nieuwe regenlaarzen testen. We pakken het serieus aan en maken een boswandeling. Het blad komt naar beneden gedwarreld en op de grond is het modderig. Wat een fijne uitdaging om lekker door al die plassen en modder heen te stappen op de laarzen. Pien danst door de regen op haar nieuwe regenlaarzen. Zij mocht zelf een kleur kiezen op de site van Bergstein, wat een keus. Het zijn limegroene geworden, ze vallen juist goed op in het bos.

Sprankelende kleuren

Wat er precies zo fijn is aan dé bekende regenlaars voor jongens en meiden? De pasvorm en natuurlijk die sprankelende kleuren. De laars sluit voor een regenlaars goed om Pien haar voet en ze draagt ze met plezier. Ze vormen ook redelijk met haar voet mee, omdat de laarzen handgemaakt worden van soepel natuurrubber. Zij houdt droge voetjes (mits er niet té veel in de plassen wordt gestamp) dankzij de katoenen voering. En mocht er wel water in haar laars komen, dan halen we de losse binnenzool er gewoon uit om te laten drogen. Handig.

Straks, als er sneeuw ligt is de variant Winterboot natuurlijk veel handiger. Warmere voeten dankzij een syntetische binnenvoering en dankzij de tie-on sluiting kun je de laars sluitend maken om de kuit. Die winterboot staat dus op ons verlanglijstje... en dan kiezen we: roze!