Lifestyle

Raar maar waar!

Jij hebt dé nieuwe song van Kinderen voor Kinderen vast ook al gehoord. Ik hoorde ‘Raar maar waar’ bij ons op school omdat dit hét lied voor de Kinderboekenweek is. Deze CD-titel 'Raar maar waar' sluit net als voorgaande jaren aan bij het gelijknamige thema van de Kinderboekenweek (7 t/m 18 oktober) die dit jaar in het teken staat van natuur, wetenschap en techniek. Het dansje zijn we druk aan het oefenen!

Tjeerd Oosterhuis

Op 18 september is het nieuwe album van VARA’s Kinderen voor Kinderen verschenen. Muziekproducer Tjeerd Oosterhuis levert, samen met een team van enthousiaste muziek/tekstschrijvers en natuurlijk het Kinderen voor Kinderen Koor onder leiding van koordirigent Jorge Verkroost weer een sprankelend album met 12 nieuwe, eigentijdse kinderliedjes af. Mijn favoriete song is op het moment Raar maar waar, op de voet gevolgd door Freaky leuke dag. Swingende songs. Eigenlijk zijn alle liedjes op deze cd wel gaaf. Luister ook zeker eens naar Jongensdingen, meidendingen… Kijk hier alvast naar de clip met een speciale rol voor een dansende astronaut André Kuipers!

 

 

'Raar maar waar' is het 36ste album in de vertrouwde Kinderen voor Kinderen reeks die sinds 2012 succesvoller is dan ooit. Sinds het met platina bekroonde album ‘Hallo Wereld’ (2012), bereikte iedere editie de Top 10 van de nationale hitlijsten, werden de respectievelijke singles miljoenen keren bekeken op Youtube, verkochten de live shows keer op keer uit en groeide het Kinderen voor Kinderen merk uit tot het meest succesvolle kindermuziekproduct van Nederland.

 

'Raar maar waar' omvat naast een album, een single, een DVD en Live Concerten (2 en 3 oktober, Luxor Rotterdam) ook weer een TV serie. Vanaf zaterdag 29 augustus 2015 zendt de VARA als onderdeel van Zapp Live, de 6-delige serie ‘Kinderen voor Kinderen Raar maar waar’ uit.