Lifestyle

Wereldse producten

 

Overblijven, de kids van Gaaf voor Kinderen doen dat twee keer per week. Niet altijd met even veel plezier, maar ze gaan wél. Beker met melk mee en een goed gevulde broodtrommel. Maar mama kreeg steeds vaker klachten: “Het brood smaakte niet lekker want de worst was warm” of “De komkommer was slap geworden”. Dáár moest iets aan gedaan worden.

Dus op zoek naar een koeltasje. We vinden een gaaf lunchtasje, aan de binnenkant geïsoleerd. Kijk, zo blijft dat broodje in het lunchtrommel en drinken (want het tasje is best groot) lekker gekoeld. Extra leuk is het dat de webshop vermeld: “En weet je dat dit tasje is gemaakt van gerecycled plastic? Dit waren voorheen plastic flessen en ze hebben dit tot dit hippe tasje omgetoverd, fantastisch toch!”

 

 

It’s made by                                           

De kinderen zijn zeer tevreden over de nieuwe aanwinst. We kozen een koeltasje met een wereldkaart. Unisex en gewoon lekker werelds. Over dat werelds gesproken. De webshop waar wij dit tasje kochten heeft als ondertitel ‘de webshop met wereldse producten’ en dat klopt. Niet alleen vanwege die wereldkaart, maar ook vanwege het ruime aanbod aan leuks: van kinder- & babykleding tot knutselproducten (ontwerp je eigen winkel) en van voedingskussens tot leuke lampen.