Lifestyle

Vrolijke vlinders

Toen ik het happy-filmpje bekeek werd ik niet alleen heel erg blij van de dansende meiden in vrolijke kleding… we zien in de trailer super comfortabele kleding (die shorts en jumpsuits zijn gaaf), maar ook een must have shirt met de print van een vlinder. Gaaf voor Kinderen is dol op vlinders, dus dat werd zoeken naar dit printje in de zomercollectie van Mim-pi.

Schitterende jurk met butterflies

Yes, gevonden. Zowel longsleeves als een singlet met vlinderprint. En dan, valt ons oog op een schitterende jurk met butterflies. Hebben! De vlinders op deze jurk fladderen over de voor- en achterkant. De stof (100% rayon) voelt heerlijk glad en draagt op een zomerse dag lekker luchtig. Pien is fan van vlinders en krijgt deze jurk. Ze draagt haar Mim-Pi jurk vaak, nu nog met een legging er onder, maar straks als het zomers warm is, gewoon met blote benen. In de zijkant zijn twee zakken te vinden die de jurk stoerder maken. De achterzijde is net wat langer, waardoor deze must have zeker een paar seizoenen mee zal gaan… Pien zal deze jurk later als tuniek kunnen dragen. 

En het leuke... de jumpsuit waar wij ook de zomer van in ons bol krijgen heeft op de achterkant een geborduurde vlinder. Reken maar dat Pien nu dus al uit kijkt naar de volgende collectie van Mim-Pi.