Lifestyle

Doe de zebra look

Net als mijn moeder ben ik dol op printjes op mijn kleding. Van bloemen tot dieren. Maar echt dol ben ik toch wel op een panter- of zebraprintje. Zo heb ik al zebraschoenen gehad en heb ik een panterprintje op mijn maillot. Bij het zien van de zomercollectie van LoFff werd ik dus laaiend enthousiast. Daar zie ik namelijk steeds een super zebra streep. De strepen zijn niet al te knallend, omdat het niet in zwart is. De LoFff zebra look is in grijs met zwart. Werkelijk prachtig!

Jumpsuit

Ik vind de collectie met recht For LoFffly Girls. En als ik mij even alleen richt op mijn favoriete zebraprintje, dan is er ruime keus. Ik val dit jaar absoluut voor de jumpsuit. Ik ben er weg van. Er is een jumpsuit met een klein mouwtje en een bijna zebraprint. Maar als ik verder scroll langs de meidenkleding op www.forlofffelygirls.com kom ik bij een echt gave jumpsuit. In die grijs/witte zebra look en spaghetti bandjes. Echt gaaf.

Jurken

Toch kies ik voor nu een jurk. Ik vind het vrolijke jurkje met zebraprintje en fuchsia bloemen namelijk een waanzinnige mooie combi. Die bloemen zijn op de stof geborduurd. Deze jurk ga ik absoluut vaak dragen komende zomer. Nu de zon nog…

De LoFff collectie heeft nog veel meer zebra looks, namelijk ook als een topje (en dus fijn te combineren met een stoer of romantisch rokje). De top heeft een gele bies en prachtige achterkant. Ook heel gaaf vind ik de zebra look met rood en witte strepen. Pfff, wat een top collectie weer!