Lifestyle

Net als papa

Ik kan bijna niet wachten tot er weer een mooie stranddag aan komt. Ik heb pas een super stoere zwemshort gehad. Dezelfde als papa! We zijn er alle twee heel blij mee. Echt gaaf om samen over het strand (of bij het zwembad) te wandelen met precies dezelfde zwemshort. Deze luxe zwembroek draagt trouwens ook heel fijn en de stof is snel droog. Het &-teken maakt deze Esperluette Wear zwemshort nog eens extra stoer.

Samen

De zwemshorts zijn in diverse maten verkrijgbaar, en als set. Ik kan nu samen met papa flaneren, maar stel… mijn beste vriend (of als ik een broer zou hebben) of opa kunnen ook in deze zwemshort lopen. Cool!

Gaaf voor Kinderen en Gaaf voor Papa mogen een Esperluette Wear zwemshort set weggeven. 

 

Hoe kun je winnen?

De zwemshorts van Esperluette Wear zijn te vinden bij 3Kroontjes.nl. Bekijk de zwemshort op deze webshop. 

Vul op onderstaand winformulier in welke set voor vader en zoon jij heel graag wilt winnen EN in welke maat. Je kunt tot 13 juni meedoen.

Wil je niet lang op de uitslag wachten... bestel dan gewoon snel en profiteer van de vaderdag-korting! Klik hier voor korting. 

Wanneer je gewonnen hebt, maar ook al een set had besteld, krijg je van Esperluette Wear gewoon het aankoopbedrag teruggestort! 

Meer winnen? Kijk bij gratis producten.

Powered by BreezingForms