Lifestyle

Turbo Fast gaat door...

Koning Julien zwaait de scepter en heeft officieel aangekondigd dat Turbo en zijn Snelle Actie Stunt Team niet alle aandacht voor zichzelf kunnen opeisen. In een poging de levendige maki van Madagascar te sussen, hebben DreamWorks Animation en Netflix drie nieuwe Original-series aangekondigd die hun entree zullen maken bij ’s werelds meest toonaangevend internettelevisienetwerk. De series zullen eind 2014 te zien zijn: Koning Julien (met een eigen show uiteraard), De Gelaarsde Kat (de legendarische kat die negen levens heeft die het vertellen waard zijn) en VeggieTales in the House (nieuwe recepten voor op het geloof gebaseerde levenslessen waarin Bob en Larry wegrennen van het aanrecht).

Ronkende motoren

De grote concurrent is Turbo en zijn team: hun ronkende motoren staan klaar voor de splinternieuwe afleveringen van het eerste seizoen van Turbo FAST, beschikbaar voor streaming vanaf 4 april. Deze Original kids-serie van Netflix kwam vorig jaar tijdens de Kerst voor het eerst uit en werd een internationale bestseller. Margie Cohn, Head of Television bij DreamWorks Animation: ‘Iedere serie is zo uiteenlopend qua onderwerp en het platform geeft ons zoveel kansen om op nieuwe en verrassende manieren te experimenteren met onze personages. Het doel is natuurlijk om ons publiek te laten gissen waarmee we hen de volgende keer gaan verrassen…’ 

 

AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen mag van Netflix 3x een Turbo-rugzak weggeven, gevuld met gave Turbo goodies zoals een slakkenogen haarband, shirt, kleurplaten etc. 

 

Maak kans op de deze prijs door het antwoord op de vraag op onderstaand winformulier in te vullen.

Vraag: Wat kost een Netflix abonnement per maand?

Je kunt tot 1 mei meedoen.

Meer winnen? Kijk bij prijsvragen voor kinderen.