Lifestyle

Lekker rustig

Joepie, de Donald Duck is er. Die ga ik eens lekker lezen in de tuin. Maar juist als ik net rustig denk te zitten, zet mijn zusje heel hard K3 aan (pffff), gaat mijn moeder dan maar stofzuigen en blaft de hond er af en toe tussendoor. Tjonge, zo kan ik mij toch niet concentreren. Ik vind het al zo lastig om mijn op één ding te focussen. Gelukkig heb ik sinds kort een fijne oplossing om mij af te sluiten en geluidoverlast te verminderen. Ik mag een soort koptelefoon uittesten. Mijn blauw/wit gestreepte hoofdtelefoon ziet er stoer uit, maar het is natuurlijk niet echt een koptelefoon waar geluid uit komt. Deze Alpine Muffy earmuffs (dus gehoorkap) zorgen ervoor dat er niet veel omgevingsgeluid in mijn oren belandt. Je kunt ze ook als gehoorbescherming gebruiken als je naar autoraces gaat of naar een concert.

Met mijn Muffy op mijn oren kan ik nu ongestoord mijn Duckie lezen. Heerlijk rustig. Zelfs als mama roept om een foto te maken, blijf ik geconcentreerd lezen. Al was dat een grapje van mij. Ik vind het wel heel fijn dat ik mij nu beter kan afsluiten voor geluiden om mij heen en me zo wat beter kan concentreren.

Gaaf voor Kinderen mag van Alpine 1x de Muffy gehoorbescherming weggeven. 

 

Alpine heeft voor volwassenen en kinderen de oplossing voor gehoorbescherming. Je kunt er meer over lezen op www.alpine.nl/kinderen-oordopjes.

Wil jij een Alpine Muffy winnen? Surf dan naar www.alpine.nl/gehoorbescherming/muffy. Je kunt hier veel meer lezen over deze oorbescherming. Vul voor 10 april op onderstaand winformulier in in welke kleur jij ze graag zou willen winnen. Meer winnen? Kijk bij prijsvragen voor kinderen.

Powered by BreezingForms