Lifestyle

Gaaf voor Kinderen in gesprek met K3!

alt

Wat gaaf! Karen, Kristel en Josje maken vlak voor hun concert bij Hyves tijd om een paar gave vragen te beantwoorden. Prangende vragen van kinderen! Vandaag 16 februari en de komende dagen steeds een paar nieuwe antwoorden op Gaaf voor Kinderen.

 

Welke song van jullie nieuwe album Eyo! vinden jullie het meest gaaf?

Karen: “Bel me Ringeling.”

Josje: “Cowboys en Indianen.”

Kristel: “Beroemd. Ach, eigenlijk alles… oh ja, en Willem-Alexander.”

Kijk, juist jullie nummer over Prins Willem-Alexander kan dagen lang in mijn hoofd zitten, ik zing en neurie het de hele dag. Hebben jullie dat zelf ook wel eens?

Karen: “Vanmorgen vroeg hebben we Willem-Alexander bij het tv-programma Koffietijd gezongen. En het zit nu dus ook al een hele tijd bij mij in het hoofd.”

Dat blijkt… als we de trappen naar de interviewkamer nemen galmen er opeens een paar zinnen uit de song door het trapportaal.

 

Maar Josje en Kristel hebben er ook last van dat liedjes de hele dag in het hoofd blijven zitten. Josje: “Zeker als we net bezig zijn met repeteren kan een liedje dagenlang in mijn hoofd blijven zitten. Je bent er dan ook iedere dag mee bezig. Ik sta gewoon op met zo’n liedje in mijn hoofd”. Karen herkent dat: “Als we in de studio een album aan het opnemen zijn blijven de liedjes in je hoofd galmen.” Kristel: “Zo’n liedje blijft dan in je hoofd zitten en ik zing dan zelfs in bed een stukske. Soms zijn het ook andere liedjes hoor, zoals Paradis van Coldplay.” Karen kan het ondertussen niet uitstaan dat zij pas een liedje wel drie dagen in haar hoofd had, maar nu de titel niet weet. Ze zoekt in haar mobiel. Ah, jahhh en ze start met zingen “ohh, love you…”

Wie van jullie is er nou een beetje verliefd op Prins Willem Alexander?

Kristel: “Wij niet… maar veel kleine meisjes dromen er wel van om prinses te zijn. Hoe vind je als prinses nou je droomprins? Dat hebben we in een brief aan Maxima gevraagd. 

Josje: Ik vind Maxima een prachtvrouw! Ze heeft trouwens nog niet teruggeschreven… wel zijn de 3 prinsesjes een keer bij een optreden van ons geweest.