Gaaf voor Kinderen

Welkom bij Gaaf voor Kinderen

Love life & enjoy!

In 2013 mocht Pien een jurkje testen van het merk bobbi ravioli (grappige naam toch? En inderdaad, je schrijft het met kleine letters). Het was een felle zuurstokroze waar we voor vielen, afgewerkt met grijs. Een strak modelletje en dat past prima bij slanke Pien. De jurk, met lange mouwen, kon het hele najaar worden gedragen en ook in 2014 is ‘Sophie Classic’ – zoals de jurk heet – vaak in de was beland. De kleur bleef prima en het model ook. Kortom, een zeer tevreden klant.

Respect voor mens en milieu

Regelmatig hebben wij een kijkje in de collectie genomen en de tijdloze modellen en hippe jurkjes van bobbi ravioli blijven aantrekkelijk. We geven toe, het is iets duurder meidenkleding, maar (en dat vinden wij belangrijk) gemaakt met respect voor mens en milieu! Daar betaal je toch graag een paar euro meer voor. De jurkjes blijven van goede kwaliteit en zijn heerlijk zacht en dragen dus comfortabel. Reden genoeg om weer een jurk te testen. Pien blijft een liefhebber van roze en dat zijn ze bij bobbi ravioli zo te zien ook. Er zijn diverse roze jurkjes in de collectie te vinden. Even twijfelen we of we toch zullen gaan voor een vrolijk, gestipte jurk of voor het fris turquoise-wit gestreept zomerjurkje. Maar nee, het wordt jurkje Lize. Een echt zomers jurkje met de opdruk ‘love life & enjoy’. Niet zomaar een tekst, maar de slogan van het merk… en van Pien. 

 

Blij

De volgende dag al bij de post en het stoere modelletje wordt direct in beslag genomen door Pien. Passen! Dit is echt zo’n fijn jurkje van single jersey, organisch katoen, elastaan en een carbonic finishlaag voor een superzachte stof. Ideaal ook om over een bikini te dragen als je naar het strand of zwembad gaat, maar natuurlijk ook perfect om naar school te dragen. En dat doet Pien dus ook. Ze pakt blij haar step en scheurt trots weg in haar nieuwe jurk. Mocht het wat frisser worden buiten, dan is dit jurkje Lize prima te combineren met een vest en legging. Maar voorlopig hopen wij op warm weer en een vrolijk zonnetje.

AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen mag van bobbi ravioli items uit de outlet weggeven! 

 

Wil jij kans maken op een hippe jurk van bobbi ravioli?

Surf dan naar www.bobbiravioli.nl! Dan kun je meteen de zomercollectie 2015 bekijken... 

Maar wil je kans maken op een item uit de outlet, dan scroll je naar onderen en zie je links onderaan de 'outlet'. 

Vul voor 2 juni 2015 op onderstaand winformulier de LINK van de gewenste jurk plus de maat in en wie weet loopt jouw dochter ook eerdaags te stralen in een nieuwe bobbi ravioli jurk.