Gaaf voor Kinderen

Het is nu al Kerst… in Disneyland Paris!

hd1069336457859

Wat als Kerst langer duurt dan twee dagen? In Disneyland Paris wordt maar liefst twee maanden het kerstseizoen gevierd! Wanneer de winter op 7 november een sneeuwwitte spreuk uitspreekt over beide Disney Parken, wordt Disneyland Paris omgetoverd tot een magische bestemming voor jong en oud. En wanneer de Magie van Kerst Disneyland Paris bereikt....

….Dwarrelen er duizenden sneeuwvlokjes over Main Street, U.S.A., wat langzaam de prachtig verlichte Kerstboom bereikt die Town Square omtovert tot een schitterend geheel tijdens een magische ceremonie. Ook verandert het Kasteel van Doornroosje in een glinsterend ijspaleis met ontelbaar veel twinkelende lichtjes.

… Kunnen kinderen hun verlanglijstje achterlaten in de brievenbus van de Kerstman midden in het hart van het Disneyland Park. De unieke magie van Kerst duurt voort tijdens de Disney’s Once Upon a Dream Parade die de Kerstman als eregast afsluit in zijn kleurrijke slee.

… Trekken Mickey en zijn vrienden hun mooiste winterkostuums aan voor onvergetelijke shows en ontmoetingen die plaatsvinden in decors, recht uit de mooiste sprookjes. De bezoekers worden ondergedompeld in een unieke omgeving en worden betoverd tijdens de magische Disney Kerst!

...Nodigen de helden uit Belle en het Beest de gasten uit in Belle’s Kerstdorp.

... Bereikt de betovering zijn hoogtepunt met de komst van de nieuwe Disney Prinses Rapunzel en haar Prins op Castle Stage naast het Kasteel van Doornroosje. www.disneylandparis.nl