Gaaf voor Kinderen

Zomerbios

Yes, de vakantieperiode breekt aan. Hopelijk komt dat zonnige, zomerweer snel. Maar op wat koelere dagen heb ik het ook naar mijn zin, dan kunnen we juist naar de bioscoop. Trouwens, als het echt warm buiten is, dan is de bios ook een goed plan want dan is het daar juist koel. Gelukkig draaien er zoveel leuke kinderfilms, dat wij deze zomer regelmatig naar de bioscoop willen. Helemaal handig en goedkoop kan dat met de Pathé Kids Zomerbios.
Vijf geweldige kinderfilms
Je kunt dan voor vijf euro per film naar vijf Zomerbiosfilms en na afloop krijg je ook nog eens een leuk, exclusief cadeautje. De vijf films in de Pathé Kids Zomerbios zijn Finding Dory, Ice Age: Collision Course, De GVR, Meester Kikker en Huisdiergeheimen.
Een ticket kost vijf euro per film, exclusief toeslag voor 3D-films. Als kinderen één van de films bezoeken krijgen ze een speciaal Zomerbiosboekje en sticker om in het boekje te plakken. Na afloop ontvangen ze op vertoon van het Zomerbiosboekje en de sticker een leuk, exclusief cadeautje. Als ze minimaal drie van de vijf Zomerbiosfilms bezoeken, dan krijgen ze een gratis Pathé Kinderticket. Maar dit is nog niet alles. Tijdens de Pathé Kids Zomerbios kan er gekleurd worden, komt Pathé Kids Charlie langs en maken kinderen kans op leuke prijzen als ze een mooie foto maken bij de fotowand in de bioscoop.


AFGELOPEN Gaaf voor Kinderen mag van Pathé een leuk pakketje weggeven.

 

Maak kans op de dvd van Finding Nemo en 2 Pathé vrijkaarten.
Laat op het formulier weten welke film jij graag wilt zien.
 
vanaf 29 juni: FINDING DORY (originele en NL versie, ook in 3D)
In Finding Dory, het vervolg op Finding Nemo, herinnert de vergeetachtige blauwe vis Dory zich plotseling dat ze familie heeft. Samen met Nemo en Marlin gaat ze daarom op zoek. Uiteindelijk belanden ze in het Zeeleven Revalidatie Instituut met bijzondere bewoners zoals de koppige inktvis Hank, de witte dolfijn Bailey en de slechtziende walvishaai Lot.
 
vanaf 13 juli: ICE AGE: COLLISION COURSE (originele en NL versie, ook in 3D)
Bij Scrats eindeloze achtervolging van het ongrijpbare eikeltje belandt hij deze keer in de ruimte. Per ongeluk zorgt hij daar voor een kettingreactie die de wereld van Ice Age totaal dreigt te veranderen. Om zichzelf te redden verlaten Sid, Manny, Diego en de anderen hun huis en maken ze een avontuurlijke, komische reis door exotische landen.
 
vanaf 20 juli: DE GVR (originele en NL versie)
De GVR is een animatiefilm van Steven Spielberg naar het boek De Grote Vriendelijke Reus van Roald Dahl. Een reus ontvoert het weesmeisje Sofie, maar ze hoeft niet bang te zijn. Het is de Grote Vriendelijke Reus. Sofie ontdekt dat dat niet geldt voor zijn soortgenoten. Daarom smeedt ze samen met de GVR een plan om kinderen te beschermen tegen de kwaadaardige reuzen.
 
vanaf 27 juli: MEESTER KIKKER
Een komische speelfilm van Anna van der Heide naar het gelijknamige, succesvolle boek van Paul van Loon. Meester Frans verandert soms spontaan in een kikker. Dat is niet handig, want de strenge schooldirecteur Stork ziet de chaotische Frans liefst zo snel mogelijk vertrekken. Sita en en Wouter doen er echter alles aan om hun lievelingsmeester te beschermen.
 
vanaf 3 augustus: HUISDIERGEHEIMEN (originele en NL versie)
In Huisdiergeheimen – de nieuwe animatiefilm van de makers van Verschrikkelijke Ikke en Minions – volgen we de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloë, het schattige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en ladykiller Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norman en het schattige, maar gestoorde konijntje Snowball.

 

Tickets zijn te koop via www.pathe.nl/kidszomerbios.

Je kunt tot 20 juli 2016 meedoen met deze actie op Gaaf voor Kinderen.