Gaaf voor Kinderen

Globetrotter Filmfestival en ‘Vloggen op Reis’

In de meivakantie – van zaterdag 30 april t/m maandag 16 mei – presenteert Omniversum het Globetrotter Filmfestival. Een gaaf festival, want de acht grootbeeldfilms nemen je mee op een spannende reis rond de wereld. Het zijn Born to Be Wild, Dinosaurs, Dolphins, Journey to the South Pacific, Mysteries of the Unseen World, National Parks Adventure, Pandas en Under the Sea. Van Den Haag reis je via Kenia, Indonesië, Australië, West Papoea, China, de Verenigde Staten en Argentinië weer terug naar Nederlands enige stad aan zee.
Maar het Globetrotter Filmfestival biedt meer dan deze spectaculaire films op het 840 m² grote koepelscherm. Tijdens het festival presenteert Omniversum ook diverse activiteiten. Zo is er een Globetrotter Fotowand, waar bezoekers zichzelf kunnen fotograferen; en alle kinderen die aan de Globetrotter Speurquiz meedoen, krijgen een opblaasbare globe cadeau.


AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen mag 2x 2 kaarten voor een film in Omniversum tijdens het Globetrotter Filmfestival weggeven!

 

Ook gaaf!
Masterclass van Giel
Tijdens het festival geeft Giel één van de drie presentatoren van Stuk.tv twee masterclasses Vloggen op Reis. In een uur leert hij je de fijne kneepjes van filmen op reis. Hoe bereid je je voor, wat mag je niet vergeten, waar moet je allemaal rekening mee houden, wat zijn de grootste blunders die je kunt maken, etc. Giel heeft veel ervaring met vloggen op reis. Op maandag 2 mei en maandag 9 mei van 18.00 tot 19.00 uur. Aansluitend volgt de film National Parks Adventure tot 20.00 uur. De prijs voor een ticket bedraagt € 16,50 per persoon. Met dit ticket kun je de masterclass bijwonen en krijg je aansluitend de film National Parks Adventure te zien. Tickets zijn enkel verkrijgbaar via www.omniversum.nl.

 

Filmtickets zijn te koop via www.omniversum.nl en aan de kassa van het Haagse koepeltheater.
De toegangsprijs voor de eerste film bij het Globetrotter Filmfestival is 8,75 euro voor kinderen t/m 11 jaar en 10,75 euro voor volwassenen. Elke volgende film kost slechts 5,50 euro, ongeacht de leeftijd van de Globetrotter.

Hoe maak jij kans op twee gratis kaartjes voor een film in Omniversum?
Vul voor 30 april in naar welke film jij zou willen gaan.